Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Diego Dalla Palma Milano

  Selaa tuoteryhmiä

Näytetään tuotteet 1-60 / 124

Diego Dalla Palma Milano tarjoaa erittäin laadukkaan ja kompaktin tuoteperheen ihon ja kauneuden hyvinvointiin. DDP Milano ei tingi laadusta, mutta on hinnaltaan hiukan edullisempi kuin Diego Dalla Palma Professional -ihonhoitosarja.

Diego Dalla Palma Milano -tuotesarja sisältää kattavasti helliviä ja hoitavia ihonhoitotuotteita sekä suuren valikoiman runsaspigmenttisiä ja pitkäkestoisia meikkejä.Tuotteiden koostumus perustuu viimeisimpään ihonhoitoteknologiaan, tarjoten parhaita ominaisuuksia jokapäiväiseen ihonhoitoon.  

Perinteikäs Diego Dalla Palma -sarja lanseerattiin jo 1970-luvun puolivälissä Italian tunnetuimman meikkitaiteilijan Diegon toimesta. Kokonaisuudessaan Diego Dalla Palma -sarja sisältää yhteensä yli 200 meikki- ja ihonhoitotuotetta, jotka perustuvat tänäkin päivänä viimeisimpään teknologiaan.

Miksi valita Diego Dalla Palma?

- Taustalla tieteellinen tutkimus, ammattimainen lopputulos kotona.
- Tehokkaimmat vaikuttavat ainesosat, ei muuta.
- Vastaus kaikkiin tarpeisiin, 100 % Italiassa valmistetut koostumukset.
- Tulokset puhuvat puolestaan.

Tervetuloa tutustumaan Diego Dalla Palma Milanon suosittuihin kauneudenhoitotuottesiin!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit