TARJOUS | K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask hintaan 59 € (norm. 79 €) | Klikkaa &  tilaa! 

Diego Dalla Palma Milano

  Selaa tuoteryhmiä

Diego Dalla Palma Milano tarjoaa erittäin laadukkaan ja kompaktin tuoteperheen ihon ja kauneuden hyvinvointiin. DDP Milano ei tingi laadusta, mutta on hinnaltaan hiukan edullisempi kuin Diego Dalla Palma Professional -ihonhoitosarja.

Diego Dalla Palma Milano -tuotesarja sisältää kattavasti helliviä ja hoitavia ihonhoitotuotteita sekä suuren valikoiman runsaspigmenttisiä ja pitkäkestoisia meikkejä.Tuotteiden koostumus perustuu viimeisimpään ihonhoitoteknologiaan, tarjoten parhaita ominaisuuksia jokapäiväiseen ihonhoitoon.  

Perinteikäs Diego Dalla Palma -sarja lanseerattiin jo 1970-luvun puolivälissä Italian tunnetuimman meikkitaiteilijan Diegon toimesta. Kokonaisuudessaan Diego Dalla Palma -sarja sisältää yhteensä yli 200 meikki- ja ihonhoitotuotetta, jotka perustuvat tänäkin päivänä viimeisimpään teknologiaan.

Miksi valita Diego Dalla Palma?

- Taustalla tieteellinen tutkimus, ammattimainen lopputulos kotona.
- Tehokkaimmat vaikuttavat ainesosat, ei muuta.
- Vastaus kaikkiin tarpeisiin, 100 % Italiassa valmistetut koostumukset.
- Tulokset puhuvat puolestaan.

Tervetuloa tutustumaan Diego Dalla Palma Milanon suosittuihin kauneudenhoitotuottesiin!

Näytetään tuotteet 1-60 / 103

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit