TARJOUS | K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask hintaan 59 € (norm. 79 €) | Klikkaa &  tilaa! 

System Professional

  Selaa tuoteryhmiä

System Professional -tuotesarjan filosofia pohjautuu ajatukseen, että hiukset ovat elävä osa sinua. Aivan kuten sormenjälkesikin. Siksi System Professsional on luonut räätälöidyn ohjelman, jonka avulla pystytään tunnistamaan hiusten energiatarpeet ja vastaamaan niihin. Tuloksena on näkyvästi terveemmät hiukset, jotka vastaavat entistä paremmin muotoiluun, väriin ja kosketukseen.

System Professional yhdistää viimeisimmän teknologian sekä kampaamoalan edelläkävijöiden osaamisen, tavoitteenaan ylittää hiusten laadulle ja kauneudelle asetetut rajat.

Tuotesarja on luotu palauttamaan hiuksiin niiden luonnollinen kemiallinen tasapaino sekä suojelemaan hiusten keratiinia. Sarjan kokonaisvaltainen hoito-ohjelma tuo esiin jokaisen hiustyypin oman kauneuden.

System Professional on saatavilla vain valikoiduista kampaamoista ja verkkokaupoista

Selektiivinen tuotesarja on kehitetty kampaamokäyttöön ja se annetaan vain tarkkaan valikoitujen kampaamojen tuotevalikoimaan. System Professional on siksi sarja, joka asetellaan huolella kampaamon paraatipaikalle. Samat salonkitason tuotteet on nyt mahdollista saada myös kotiin Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupasta.

System Professional - The energy of hair. Reborn.

Näytetään tuotteet 1-40 / 40

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit