Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

KEVIN MURPHY

  Selaa tuoteryhmiä

Näytetään tuotteet 1-29 / 29

KEVIN.MURPHY on australialainen hiusbrändi, joka sisältää kattavan valikoiman tuotteita hiustenhoitoon ja -muotoiluun.

KEVIN.MURPHY:llä luot kampaamotason kampauksia omassa kodissasi. Tuotteiden valmistuksessa pyritään suorituskykyiseen ja painottomaan koostumukseen, joka jättää kampaukseen pitkäkestoista pitoa latistumatta.


Tuotteissa yhdistyvät teknologia ja parhaimmat luonnolliset raaka-aineet. Tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Raaka-aineiden keräyksessä käytetään tapoja, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Kaikki KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat parabeenittomia, sulfaatittomia ja vegaanisia. KEVIN.MURPHY on myös Cruelty Free -sertifioitu ja se on hyväksytty PETA-organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä.

Värikkäät ja hauskan muotoiset pakkaukset valmistetaan kokonaan meristä kerätystä muovista sekä kierrätysmuovista. Kulmikas pakkaustyyli säästää 40 % vähemmän muovia verrattuna perinteisiin pyöreisiin pakkauksiin.

Laadukkailla KEVIN.MURPHY-hiustuotteilla hoidat ja muotoilet hiuksiasi hyvällä omallatunnolla!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit