Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Nioxin

  Selaa tuoteryhmiä

Nioxin ratkaisee hiusten ohentumisen ongelmat kokonaisvaltaisesti ihonhoitoteknologian avulla. Nioxin tuotteet vahvistavat, ravitsevat ja hoitavat hiuksia hiuspohjasta alkaen. Hiuksia ei pelkästään yritetä kasvattaa uudelleen tai peittää ongelmia piiloon.

Jos haluat tuuheammat ja vahvemmat hiukset, kokeile Nioxin tuoteperhettä. Kaljuuntuminen, hiusten lähtö ja ohuet hiukset ovat yleinen ongelma sekä naisilla että miehillä. Nioxin tuotteiden edistynyt teknologia tarjoaa ongelmaan oikean, toimivan ratkaisun. Nioxin hyödyntää olemassa olevia hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla, antaa toivoa ja kohottaa itseluottamustasi. Jos haluat tuuheammat hiukset, hanki Nioxin tuotteet helposti ja kätevästi verkkokaupastamme.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit