Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Sassoon Professional

  Selaa tuoteryhmiä

Näytetään tuotteet 1-16 / 16

Sassoon on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Hiustesi täydellinen kauneus saavutetaan räätälöidyllä hiustenleikkauksella sekä yksilöidyllä hiusvärillä. Tätä samaa ideologiaa noudattaa Sassoon Professional tuoteperhe kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sassoon Professional on upeaa kiiltoa, valon heijastumista, liikkuvuutta, kosketeltavuutta, sensuellia rakennetta.

Sassoon Professional yhdistää hiusten leikkuun, värjäämisen, muotoilun ja viimeistelyn ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla. Siksi Sassoon Professional edustaa salonkitason kampaamotuotteita jaloimmillaan. Yksilöllistä ja juuri sinulle parasta hiusten hoitoa - Sassoon Professional tuotteet helposti ja kätevästi netistä.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit