TARJOUS | K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask hintaan 59 € (norm. 79 €) | Klikkaa &  tilaa! 

Sebastian Professional

  Selaa tuoteryhmiä

Muotoilua, rakennetta, kiiltoa ja hoitoa – sitä on Sebastian Professional. Föönaa, rutistele, suorista, kiharra, anna kuivua vapaasti ja päästä luovuutesi valloilleen. Sebastian Professional -tuotteet edustavat huippustailistien vuosikymmenten kokemusta yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan sekä parhaimpiin raaka-aineisiin.

Brändi on ensimmäisten joukossa keksinyt kreppiraudan ja ammattimaiset suoravärit. Markkinoilla on edelleen hiustenmuotoilutuotteita, jotka Sebastian Professional on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa, kuten mm. aerosolilla toimivan hiuslakan (Re-Shaper), hoitavan muotoilutuotteen (Potion 9) ja savipohjaisen muotoiluvahan (Craft Clay).

Elämä on liian lyhyt tylsille hiuksille! Tervetuloa tutustumaan Sebastian Professional hiustuotteiden valikoimamme.

Näytetään tuotteet 1-40 / 40

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit