Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

GHD

  Selaa tuoteryhmiä

Näytetään tuotteet 1-28 / 28

ghd eli Good Hair Day on markkinoiden johtava hiustarvikkeiden valmistaja. ghd on erittäin suosittu brändi sekä hiusalan ammattilaisten että kuluttajien parissa. Se on monien luottotuote, kun kyse on suoristusraudoista, kihartimista, hiustenkuivaajista tai hiusharjoista.

ghd on saavuttanut myös hiusalan palkintoja, esimerkiksi Elle Beauty Awardsin Best Hair Tool -sarjan voiton ghd Eclipse -suoristusraudalla.

Valikoimassamme on ghd:n suoristusrautoja, kihartimia, föönejä, hiusharjoja ja muotoilutuotteita.

ghd suoristusraudan ominaisuudet

ghd on alan edelläkävijä, suunnan näyttäjä ja klassikko jo eläessään. Brändin huippulaadukkaat suoristusraudat ovat tuotteita, joita kampaamoalan huippuammattilaiset suosivat työssään.

ghd Platinum+ on markkinoiden ensimmäinen älymuotoilurauta, joka sisältää ultra-zone-teknologiaa. Se aistii ja ennakoi paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä, kuinka liikutat rautaa ja millainen hiustyyppisi on. ghd:n älymuotoiluraudalla saavutat salonkitason lopputuloksen kotioloissa.

ghd yhdistää muotoiluraudoissaan laadukkaita materiaaleja, joita ovat esimerkiksi ionisoivat titaanipinnoitteiset lämpölevyt. Ne poistavat sähköisyyttä ja muotoilevat käyttäjänsä hiukset silkkisen pehmeiksi ja sileiksi.

Suoristusraudoissa on tasainen optimaalinen lämpötila, jota valvoo elektroninen termostaatti, ylikuumenemissuoja ja automaattinen virrankatkaisu. Levyjen pyöristetyt reunat ja jokasuuntainen jousitus mahdollistavat hiuksen vaivattoman taivutuksen ja kihartamisen ammattimaisesti.

ghd suoristusraudan käyttö

Levitä lämpösuojasuihketta hiuksiin ennen suoristusraudan käyttöä. Lämpösuojasuihke suojaa hiuksiasi kuumuudelta ja helpottaa niiden käsittelyä. Suoristusrautaa voi käyttää monipuolisesti hiusten suoristamiseen, kihartamiseen ja taivuttamiseen.

Tervetuloa tutustumaan kattavaan ghd-tuotteiden valikoimaamme!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit