Diego Dalla Palma Milano Gold Infusion Kit

Hinta ja määrä:

3 kpl jäljellä

138,00 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Ylellinen Diego Dalla Palma Milano Gold Infusion -lahjapakkaus sisältää Gold Infusion -tuotelinjan normaalikokoisen anti age -voiteen ja öljyseerumin.

Gold Infusion Youth Cream on 98% luonnollinen, ylellinen anti-age-voide, joka antaa iholle elinvoimaa ja heleyttä. Se sisältää 30 eri luonnonöljyä sekä puhdasta kultaa. Gold Infusion Youth Cream on tehokas anti-age-voide, joka ravitsee ja hoitaa kokonaisvaltaisesti kaikkia ikääntymisen merkkejä ihossa. Se uudistaa ihon rakennetta ja vähentää tehokkaasti juonteita, elastisuuden menetystä sekä kosteusköyhyyttä. ECOCERT-sertifioitu.

Pakkauskoko 45 ml

Gold Infusion Youth Potion on 100 % luonnollinen öljyseerumi, joka koostuu täydellisestä yhdistelmästä 30 luonnonöljyä sekä puhdasta kultaa. Öljyseerumi uudistaa ihoa ja tekee siitä tasaisen, raikkaan ja heleän. Tehokas koostumus uudelleenrakentaa ihoa sisältä päin sekä antaa elinvoimaa ja kiinteyttä iholle. ECOCERT-sertifioitu.

Pakkauskoko 30 ml


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 6

  Ostamalla tämän tuotteen saat 6 kanta-asiakaspistettä, etusi
  arvo 6,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote