Diego Dalla Palma Milano MyHappyToy Eyes Kit

Diego Dalla Palma Milano MyHappyToy Eyes Kit
-40%
Hinta ja määrä:

9 kpl jäljellä

Säästä 25,80 €

64,10 €

38,30 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Meikkaajan lahjapakkaus, Diego Dalla Palma Milano MyHappyToy Eyes Kit sisältää My Happy Toy -ripsivärin ja Eye Pencil -silmänrajauskynän.

MyHappyToy on tuuheuttava ripsiväri, joka tehostaa ripsien kasvua. 5D-vaikutteinen maskara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ilman paakkuja. Intensiivinen musta väri luo syvän katseen.

Koostumus sisältää 2% SUPERLASH CPX-ainesosaa, sekä silmille turvallisen yhdistelmän Biotinoyl-GHK:ta ja Pantenolia. Nämä stimuloivat keratinosyyttien pitkäikäisyyttä ja vahvistavat ripsien kiinnittymistä karvatuppeen. Ripsiväri vahvistaa ja korvaa vaurioituneita ripsiä ehkäisten ennenaikaiselta putoamiselta ja katkeilulta.

Eye Pencil -silmänrajauskynällä luot syvyyttä katseeseen. Keskipehmeää silmänrajauskynää käytetään silmien sisä- ja ulkorajaukseen. Eye Pencil -silmänrajauskynää on miellyttävä käyttää ja se jättää tarkan jäljen. Rajausta on helppo pehmentää siveltimellä. Täyteläinen väri ei kulu pois päivän aikana, vaan pysyy paikoillaan pitkään. Sävy 01 musta.


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote