Diego Dalla Palma Milano MyToyBoy Eyes Kit

Diego Dalla Palma Milano MyToyBoy Eyes Kit
-40%
Hinta ja määrä:

9 kpl jäljellä

Säästä 25,80 €

64,10 €

38,30 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Meikkaajan lahjapakkaus, Diego Dalla Palma Milano MyToyBoy Eyes Kit sisältää MyToyBoy Mascara Extra Volume -ripsivärin ja Eye Pencil -silmänrajauskynän.

My Toy Boy Mascara Extra Volume -ripsivärilläluot erittäin näyttävät ripset. Ripsiväri tuo maksimaalista volyymia ja pituutta. Pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsissä jopa 24 tuntia tahriintumatta. Innovatiivinen 4D-nuolimuotoiltu ripsiharja tavoittaa lyhyimmätkin ripset.

Ripsivärin ravinteikas koostumus stimuloi luonnollisesti ripsien luonnollista kasvua. 30 päivässä ripset kasvavat pidemmiksi, runsaammiksi ja vahvemmiksi.

Eye Pencil -silmänrajauskynällä luot syvyyttä katseeseen. Keskipehmeää silmänrajauskynää käytetään silmien sisä- ja ulkorajaukseen. Eye Pencil -silmänrajauskynää on miellyttävä käyttää ja se jättää tarkan jäljen. Rajausta on helppo pehmentää siveltimellä. Täyteläinen väri ei kulu pois päivän aikana, vaan pysyy paikoillaan pitkään. Sävy 01 musta.


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote