Diego Dalla Palma Milano Time Control Kit

Hinta ja määrä:

3 kpl jäljellä

92,00 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tyylikäs Diego Dalla Palma Milano Time Control Kit -lahjapakkaus sisältää Time Control -tuotelinjasta normaalikokoisen kasvovoiteen sekä silmän- ja huultenympärysvoiteen.

Time Control Absolute Anti Age Cream on kiinteyttävä kasvovoide, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihon rakennetta. Se vähentää ja tasoittaa merkittävästi syvimpiäkin juonteita, kutennenälabiaalien näkyvyyttä. Ihosta tulee kiinteä, sileä ja uudistunut. BIO-PLACENTA: bioteknologinen kompleksi, joka sisältää viittä epidermaalista ja dermaalista kasvutekijää, sekä aminohappoja ja foolihappoa, jotka luovat synergistisen vaikutuksen. Kompleksi ehkäisee ryppyjä, sekä elastisoi ja elvyttää ihoa.

Pakkauskoko 50 ml.

Time Control Absolute Anti Age Eye and Lip Countor Cream on silmän- ja huultenympärysvoide, joka kiinteyttää ja elvyttää herkkää silmän- ja huultenympärysihoa.

Tehohoitotuotteen vaikuttavin ainesosa on BIO-PLACENTA -yhdiste, joka ehkäisee juonteiden syntymistä ja taistelee jo olemassa olevia ryppyjä vastaan. Oranssit kromikorjauspigmentit häivyttävät tummia silmänalusia ja luo heti kirkkaamman ja tasaisemman silmänympärysihon. Lopputuloksena on kirkas, raikas ja kiinteytynyt silmän- ja huultenympärysiho.

Pakkauskoko 15 ml.


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 4

  Ostamalla tämän tuotteen saat 4 kanta-asiakaspistettä, etusi
  arvo 4,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote