EVO

HUOM! EVO-TUOTTEIDEN MYYNTI VERKKOKAUPASSAMME PÄÄTTYI 4.11.2019


evo® on konstailematon, rehellinen, tyylikäs ja hauska hiustuotesarja. evo® on syntynyt halusta kehittää korkealaatuinen kampaamosarja. evon® ideologia kiteytyy sanoihin, Rehellinen, Innovatiivinen, Yksilöllinen, Luontoa kunnioittava.

evo®-hiustuotteista on karsittu pois kaikki tarpeeton, raaka-aineet on poimittu luonnosta niin pitkälle kuin se on järkevää ilman, että tuotteen ominaisuudet tai luonto siitä kärsivät. Kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista eikä tuotekehityksessä ole käytetty eläinkokeita. evo® on pieni askel kohti parempaa huomista!

evo®-pakkaukset huokuvat persoonallisuutta ja sisältö pursuaa laatua ja ylellisyyttä ilman mitään turhaa. evo®-hiustuotteet takaavat ammattimaisen lopputuloksen luontoa kunnioittaen.

evo®-tuotteista et löydä tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja. Kaikki evo®-tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty markkinointilauseiden vuoksi. evo®-tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, propyleeni glygolia, eivätkä hiukseen kerrostuvia silikoneja.

evo® - Saving ordinary human's from themselves.


EVO

EVO EVO EVO

Valmistajalta ei löytynyt yhtään tuotetta.