GHD-suoristusrauta/muotoilurauta -valikoima

Katso ghd-tuotteet


ghd eli Good Hair Day on markkinoiden johtava hiustarvikkeiden valmistaja. Ghd on erittäin suosittu sekä hiusalan ammattilaisten että kuluttajien parissa. Se on monien luottotuote, kun kyse on suoristusraudoista, muotoiluraudoista, hiustenkuivaajista harjoista tai kammoista. Ghd on saavuttanut myös hiusalan palkintoja, esimerkkinä Elle Beauty Awardsin Best Hair Tool -sarjan voitto ghd Eclipse -suoristusraudalla.

ghd-valikoimassamme on pääasiassa suoristus- ja muotoilurautoja, mutta löydät meiltä myös ghd:n kihartimia ja föönejä esimerkiksi kausituotteina.


ghd suoristusrauta


ghd suoristusrauta tai muotoilurauta on edelläkävijä, suunnan näyttäjä ja klassikko jo eläessään. Se on huippulaadukas tuote, jota kampaamoalan huippuammattilaiset suosivat työssään. GHD rauta auttaa saavuttamaan salonkitason lopputuloksen kotioloissa.


ghd suoristusraudan ominaisuudet


ghd yhdistää suoristusraudoissaan laadukkaat materiaalit, joita ovat esimerkiksi ionisoivat, titaanipinnoitteiset levyt. Nämä levyt poistavat sähköisyyttä ja tekevät käyttäjänsä hiuksista silkkisen pehmeät ja sileät.


Ghd suoristusraudoissa on myös optimaalinen esiasetettu lämpötila, jota valvoo elektroninen termostaatti, ylikuumenemissuoja ja automaattinen virrankatkaisu. Levyjen pyöristetyt reunat ja jokasuuntainen jousitus mahdollistavat hiuksen vaivattoman taivutuksen ja kihartamisen ammattimaisesti.


ghd suoristusraudan käyttö


Käytä muotoilusuihketta hiukseen ennen suoristusraudan käyttöä. Muotoilusuihke antaa hiuksillesi suojan ja helpottaa hiusten käsittelyä. Suoristusrautaa voi käyttää monipuolisesti hiusten suoristamiseen, kihartamiseen ja taivuttamiseen.


Osta GHD suoristusrauta Suomesta suomalaiselta jälleenmyyjältä - helposti ja kätevästi netistä.

GHD

GHD
GHD
GHD

GHD tuotteet

Lajittele

Näytä

35 tuotetta