Hiustenlähtö

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen on yleistä ikääntymisen myötä, mutta se voi silti koskettaa kaiken ikäisiä miehiä ja naisia. Hiustenlähtöä voivat aiheuttaa hormonaaliset muutokset ja sen epätasapaino, raskaus, synnytys, vaihdevuodet, sairaus, stressi sekä puutteet ravinnossa. Myös hiusten voimakas käsittely vaalennusaineilla ja lämpölaitteilla voi pahimmillaan aiheuttaa hiusten haurastumista ja katkeilua.

On normaalia, että päivässä irtoaa 50-150 hiusta. Jos epäilet että kärsit hiusten lähdöstä, kokeile tukistuskoetta. Ota tukko hiuksia peukalon ja etusormen väliin ja nykäise kevyesti. Toista ohimolla, otsalla, päälaella ja takaraivolla. Jos hiuksia irtoaa enemmän kuin viisi, saatat kärsiä hiusten lähdöstä.

Kaljuuntumiseen tai hiusten ohenemiseen on hyvä puuttua heti ensimmäisten oireiden ilmestyessä, jolloin vaivaan on helpompi vaikuttaa. Hiustenlähtöön on shampoita, hoitoaineita ja seerumeita, jotka hillitsevät hiustenlähtöä ja stimuloivat hiuksen kasvua. Lisäksi on hyvä tarkastaa omat ruokailutottumukset ja elämäntavat, jotta ne tukisivat hiusten kasvua.

Verkkokaupastamme löydät Nioxin-tuotemerkin, joka ehkäisee hiustenlähtöä ja ohenemista, samalla kuitenkin vahvistaen ja raviten hiuksia sekä hiuspohjaa.

Lue myös artikkelimme "Paras apu hiustenlähtöön löytyy laadukkaista hiustuotteista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista".

Hiustenlähtö

Hiustenlähtö - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

28 tuotetta