Ohuet hiukset

Ohuille hiuksille sopivat parhaiten vahvistavat tai tuuheuttavat pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet. Ohenevat hiukset saattavat tarvita esimerkiksi talia poistavaa puhdistusainetta tai erilaisia kosteuttavia tai hiuksiin jätettäviä hoitoaineita.

Iän myötä kaikkien hiukset ohenevat, mutta muutos näkyy ensimmäisenä jo aiemmin hennoissa hiuksissa. Hiusten lähtöön ja ohuuteen vaikuttavat monet tekijät ravinnosta elintapoihin, mutta erityisesti ohuille hiuksille luodut hiustuotteet auttavat vahvistamaan hiusta ja saavat ne näyttämään entistä tuuheammilta. Käsittele ohuita hiuksia hellävaraisesti kun peset, harjaat ja muotoilet hiuksia. Kosteisiin hiuksiin kannattaa käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ennen hiusten harjaamista. Anna hiusten kuivua vapaasti hankaamatta niitä pyyhkeellä tai käytä hiuksia föönatessa lämpösuojatuotteita.

Muista myös, että vahvat hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta. Kiinnitä siis huomiota myös hiuspohjan puhtauteen ja hoitamiseen esimerkiksi syväpuhdistavan shampoon avulla.

Jos haluat paksummat ja vahvat hiukset, osta meiltä ohuille hiuksillesi parhaat hiustuotteet helposti netistä!

Ohuet hiukset

Ohuet hiukset - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

70 tuotetta