Ohuet hiukset

Ohuiden hiusten hoidossa oikein valitut tuotteet ja hellävarainen käsittely ovat tärkeitä hiusten hyvinvoinnin kannalta.

Hiusten lähtöön ja ohuuteen vaikuttavat monet tekijät ravinnosta elintapoihin. Iän myötä kaikkien hiukset ohenevat, mutta muutos näkyy ensimmäisenä varsinkin hennoissa hiuksissa. Hiusten ohenemisen suurin syy on usein perimä, joka vaikuttaa milloin ja kuinka paljon hiukset ohenevat. Oheneminen ja katkeilu voivat olla seurausta myös runsaasta lämpökäsittelystä, kovakouraisesta harjaamisesta ja hiusten usein toistuvasta värjäämisestä. Myös joillakin lääkkeillä ja sairauksilla on vaikutusta hiusten ohenemiseen.

Äkillistä hiustenlähtöä kutsutaan telogeeniseksi hiustenlähdöksi, jolloin hiuksia lähtee runsaasti 2-3 kuukauden päästä jostakin elimistöä rasittavasta asiasta. Tällainen rasittava tekijä voi olla esimerkiksi synnytys, laihdutus, stressi, sairaus tai lääkitys. Tämän tyyppinen hiustenlähtö loppuu muutamassa kuukaudessa kun elämäntilannekin rauhoittuu.

Ohuille hiuksille suunnitellut hiustuotteet auttavat vahvistamaan hiusta ja saavat ne näyttämään entistä tuuheammilta. Parhaiten sopivat vahvistavat ja tuuheuttavat pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet. Ohenevat hiukset saattavat tarvita erilaisia kosteuttavia ja hiuksiin jätettäviä hoitoaineita.

Käsittele ohuita hiuksia hellävaraisesti kun peset, harjaat ja muotoilet hiuksia. Kosteisiin hiuksiin kannattaa käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ennen hiusten harjaamista. Anna hiusten kuivua vapaasti hankaamatta niitä pyyhkeellä ja käytä hiuksia föönatessa lämpösuojatuotteita.

Ohuet hiukset

Ohuet hiukset - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

67 tuotetta