Pitkät hiukset

Pitkille hiuksille suosittelemme hoitavaa shampoota ja hoitoainetta. Kylpyhuoneen kaappiin kannattaa varata myös hiuksiin jätettävä hoitotuote sekä latvasuoja. Pitkät hiukset kaipaavat laadukkaita ja hoitavia tuotteita, jotta hius pysyy hyväkuntoisena koko pituudelta. Muotoilutuote pitkille hiuksille valitaan hiustyypin mukaan.

Pitkät hiukset kaipaavat hiustuotteiltaan yleensä enemmän monipuolisuutta kuin lyhyet, koska pitkä hius saattaa olla kuntonsa puolesta hyvinkin eriarvoinen tyvialueen, pituuden sekä latvan osalta. Myös hiuksen ikä, moninaiset käsittelyt ja lukuisat pesu- ja föönauskerrat kuluttavat pitkiä hiuksia ja niiden latvoja.

Pitkien hiusten shampoo olisi hyvä valita hiuspohjan mukaan. Kevyt ja kosteuttava shampoo on monesti paras vaihtoehto pitkille hiuksille. Hoitoaine valitaan latvan mukaan. Usein silottava, hoitava ja korjaava hoitoaine toimii parhaiten. Lisäksi latvoihin jätettävä hoitotuote on tärkeä lisä pitkille hiuksille, jotta vältytään kuivilta ja kaksihaaraisilta latvoilta.

Pidä pitkät hiuksesi kauniina, osta meiltä parhaat hiustuotteet kätevästi netistä!

Pitkät hiukset

Pitkät hiukset - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

128 tuotetta