Pitkät hiukset

Pitkät hiukset kaipaavat extra paljon hoitoa, koska hiusten latvat altistuvat vaurioille helposti.Laadukkaat ja hoitavat tuotteet ovat avainsana pitkien kutrien hoidossa, jotta hius pysyisi hyväkuntoisena koko pituudeltaan.

Pitkät hiukset kaipaavat hiustuotteiltaan yleensä enemmän monipuolisuutta kuin lyhyet. Pitkä hius saattaa olla kuntonsa puolesta hyvinkin erilainen tyvialueen, pituuden ja latvan osalta. Myös hiuksen ikä, moninaiset käsittelyt ja lukuisat pesu- ja föönauskerrat kuluttavat pitkiä hiuksia ja niiden latvoja.

Kotona ollessasi on hyvä antaa pitkien hiusten hulmuta auki. Hiusten laittaminen usein tiukkaan ponihäntään tai leteille vääränlaisilla hiuskuminauhoilla kuluttaa ja katkoo hiusta. Käsittele hiuksiasi hellävaraisesti!

Shampoo olisi hyvä valita hiuspohjan mukaan. Kevyt ja kosteuttava shampoo on usein paras vaihtoehto pitkille hiuksille. Hoitoaine valitaan latvan mukaan. Usein silottava, hoitava ja korjaava hoitoaine toimii parhaiten. Lisäksi latvoihin jätettävä hoitotuote on tärkeä lisä pitkille hiuksille, jotta vältytään kuivilta ja kaksihaaraisilta latvoilta.

Pidä pitkät hiuksesi kauniina, osta meiltä parhaat hiustuotteet kätevästi netistä!

Pitkät hiukset

Pitkät hiukset - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

97 tuotetta