Rasvoittuvat hiukset

Helposti rasvoittuvien hiusten pesuun ja hoitoon sopivat parhaiten hiuspohjaa tasapainottavat pesu- ja hoitotuotteet. Muotoilussa parhaan lopputuloksen saat käyttämällä kevyitä, ilmavuutta ja tuuheutta antavia muotoilutuotteita.

Rasvaiset hiukset johtuvat pääsääntöisesti päänahan talirauhasen liikatoiminnasta, joka on saattanut aktivoitua ja ärsyyntyä liian voimakkaista pesutuotteista tai liian suuresta pesutiheydestä. Myös muuttuneet elämäntilanteet saattavat laukaista talirauhasen liikatoiminnan. Toisilla hiuspohja on myös luonnostaan rasvoittuvampi.

Rasvoittuville hiuksille kannattaa valita laadukas hiusharja, joka pestään kerran kuukaudessa shampoolla. Pesujen välissä rasvoittuvat hiukset pelastaa hyvä kuivashampoo, joka saa hiukset näyttämään raikkailta ja puhtailta. Muista myös levittää hiusten hoitoaine hiuksen pituuteen, ei tyveen, sillä tyveä kosteuttamaan riittää hiuspohjan oma talintuotanto.

Rauhoita rasvoittuvaa päänahkaa tasapainoittavilla pesu- ja hoitotuotteilla sekä oikealla pesurytmillä. Osta meiltä rasvoittuville hiuksille parhaat hiustuotteet kätevästi netistä!

Rasvoittuvat hiukset

Rasvoittuvat hiukset - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

28 tuotetta