Hoitoaineet

Älä unohda suihkussa hoitoainetta! Hoitoaine on tarpeellinen kaikille hiustyypeille ja on hiusten kunnon kannalta yksi tärkeimpiä hiustuotteita. Shampoopesu avaa hiussuomut, jolloin hoitoaineen tehtävä on sulkea ne. Hoitoaineen käyttö tekee hiuksista ravitut, sileät ja helposti käsiteltävät. Hoitoaineen jäljiltä hius on valmis erilaisiin käsittelyihin ja muotoiluun. Hoitoaine auttaa hiusta selviämään myös pyyhe- tai föönikuivauksen tuomalta rasitukselta.

Hoitoaine kannattaa valita hiusten kunnon mukaan. Tarvitsetko kosteuttavaa, korjaavaa, tuuheuttavaa, väriä ylläpitävää, silottavaa vai jotain muuta? Jotta saat hoitoaineesta parhaimman tehon irti, suosi saman sarjan shampoota. Tämä pätee myös toisinpäin, käytä shampoon kanssa saman sarjan hoitoainetta! Lisäksi on olemassa hiuksiin jätettäviä hoitosuihkeita. Hoitosuihkeet kosteuttavat ja auttavat selvittämään hiuksia.

Hoitoaineen käyttö

Hoitoaine tehoaa parhaiten, kun hiukset kuivataan pyyhekuiviksi ennen tuotteen levitystä. Liika vesi heikentää hoitoaineen vaikutusta. Hoitoaine levitetään hiusten pituuteen ja latvaan, ei tyveen. Tyveen hierottu hoitoaine saattaa latistaa hiusta. Hiuksen oma luontainen tali huolehtii tyvestä, mutta jos hiuspohja tuntuu kuivalta, sitä voi hoitaa kuivaa hiuspohjaa varten luoduilla tuotteilla. Muista harjata hiuksesi ennen pesua!

Tutustu tuotteisiimme ja löydä parhaat hoitoaineet juuri sinun hiustyypillesi johtavilta tuotemerkeiltä: Sassoon Professional, Sebastian Professional, System Professional ja Nioxin sekä erityisesti miehille luotu kosmetiikkasarja Nõberu of Sweden.

Huolehdi hiusten hoidosta laadukkaalla hoitoaineella - osta hyvä, hiusta hellivä hoitoaine helposti netistä!

Hoitoaineet

Hoitoaineet - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

104 tuotetta