Hoitoaineet

Älä unohda suihkussa hoitoainetta! Hoitoaine ravitsee, suojaa ja kaunistaa hiusta. Hoitoaineella käsitellyt hiukset sitovat kosteutta, ovat notkeammat ja helpompi selvittää harjalla. Hoitoaineen jäljiltä hius on valmis erilaisiin käsittelyihin ja muotoiluun. Hoitoaine auttaa hiusta selviämään myös pyyhe- tai föönikuivauksen tuomalta rasitukselta.

Hoitoaine tehoaa parhaiten, kun hiukset kuivataan ennen sen lisäämistä pyyhkeellä tai ylimääräinen vesi puristellaan hiuksesta pois. Liika vesi heikentää hoitoaineen vaikutusta.

Hoitoaine levitetään hiusten pituuteen ja latvaan, ei tyveen. Tyveen hierottu hoitoaine saattaa latistaa hiusta. Hiuksen oma luontainen tali huolehtii tyvestä, mutta jos hiuspohja tuntuu kuivalta, sitä voi hoitaa kuivaa hiuspohjaa varten luoduilla tuotteilla.

Tutustu tuotteisiimme ja löydä parhaat hoitoaineet juuri sinun hiustyypillesi johtavilta tuotemerkeiltä: Sassoon Professional, Sebastian Professional, System Professional ja Nioxin sekä erityisesti miehille luotu kosmetiikkasarja Nõberu of Sweden.

Huolehdi hiusten hoidosta laadukkaalla hoitoaineella - osta hyvä, hiusta hellivä hoitoaine helposti netistä!

Hoitoaineet

Hoitoaineet - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

91 tuotetta