Hiusnaamio

Käytätkö hiusnaamioita säännöllisesti? Hiusnaamio tai tutummin hiusmaski korjaa vaurioita ja syvähoitaa hiuksia tavalla, joihin tavallisen hoitoaineen teho ei riitä. Hiusmaski myös tehostaa päivittäisen hoitoaineen hoitovaikutusta. Hiusmaski on tarkoitettu kaikille hoitoa kaipaaville hiustyypeille, kuten kesän jälkeen auringon haalistamille tai talven pakkasen kuivattamille hiuksille.

Hiusnaamiot ovat erityisen tärkeitä voimakkaasti käsitellyille hiuksille, kuten vaalennetuille, permanentuille ja paljon lämpökäsitellyille hiuksille.

Hiusnaamioita on jokaiselle hiustyypille omansa. Kosteuttava hiusnaamio sopii kaikille hiustyypeille. Ne sopivat elottomille, vähän kuiville ja käsittelemättömille hiuksille. Rakennepaikkaava naamio korjaa proteiinien ja keratiinin avulla hiusta. Tämä sopii kemiallisesti käsitellyille, huokoisille ja huonokuntoisille hiuksille. Silottavat naamiot sopivat pörröisille ja kiharille hiuksille. Värjätyille hiuksille sopii hoitonaamio, joka antaa hiusvärille eloa sekä pidentää värin kestoa. Valitse tuote hiusten pituuden ja kunnon mukaan.

Hiusnaamion käyttö

Hiusnaamion käyttö tuottaa parhaat tulokset, kun hoito tehdään säännöllisesti. Ennen hiusnaamion käyttöä hiukset kannattaa pestä syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiuksista niihin kertyneet epäpuhtaudet. Tämä tehostaa hiusmaskin vaikutusta. Puristele hiukset pyyhekuivaksi ennen hiusmaskin käyttöä, jotta hiusnaamion vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin hiuksiin.

Muistathan, että käyttäessäsi hiusnaamiota sinun ei tarvitse samalla kertaa lisätä hiuksiin enää hoitoainetta.

Löydä paras hiusnaamio juuri sinun hiustyypillesi. Valitse salonkitason tuotteet hiusten syvähoitoon - osta hyvä hiusnaamio kuiville hiuksille helposti netistä!

Hiusnaamio

Hiusnaamio - tuotevalikoima

Lajittele

19 tuotetta