Hiusnaamiot

Hiusnaamiot ovat hiusten syvähoitoon tarkoitettuja tuotteita, jotka korjaavat vaurioita, joihin tavallisen hoitoaineen teho ei riitä. Toisaalta hiusmaskit myös tehostavat päivittäisen hoitoaineen hoitovaikutusta. Hiusmaski on tarkoitettu kaikille hoitoa kaipaaville hiustyypeille kuten kesän jälkeen auringon haalistamille tai talven pakkasen kuivattamille hiuksille.

Hiusnaamion käyttö tuottaa parhaat tulokset, kun hoito tehdään säännöllisesti. Hiusnaamion käyttöä ennen hiukset kannattaa pestä syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiuksista epäpuhtaudet. Siten hiusmaskin vaikutus tehostuu. Muista taputella hiukset pyyhekuivaksi pesun jälkeen, jotta hiusnaamion vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin hiuksiin.

Verkkokauppamme tarjoaa kattavan valikoiman kosteuttavia hiusnaamioita kuiville hiuksille. Valikoimastamme löytyvät hiusnaamiot on valittu ammattilaisen toimesta ja myymiämme tuotteita on mahdollista ostaa vain kampaamomyymälöistä. Tutustu tuotteisiimme ja löydä paras hiusnaamio juuri sinun hiustyypillesi johtavilta tuotemerkeiltä.

Salonkitason tuotteet hiusten syvähoitoon - hanki hyvä hiusnaamio kuiville hiuksille helposti ja kätevästi netistä suomalaisessa verkkokaupassa. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa!

Hiusnaamiot

Hiusnaamiot - tuotevalikoima

Lajittele

16 tuotetta