Hiusöljy

Kaipaavatko hiuksesi kiiltoa ja eloa? Hiusöljy hoitaa, suojaa ja silottaa hiusta. Se saa hiuksesi kiiltämään ja näyttämään terveiltä. Hiusöljy on loistava huonokuntoisille, karheille, pitkille ja kiharoille hiuksille. Pitkiin hiuksiin lisätty öljy helpottaa takkujen selvittämistä ja harjaamista. Kiharat saavat taas sileyttä, pehmeyttä ja kiiltoa. Nykyään hiusöljyjä löytyy myös ohuille hiuksille. Hentoja hiuksia öljy kosteuttaa ja vähentää niiden sähköistymistä. Hyvä ja nykyaikainen hiusöljy ei tee hiuksista raskaan tuntuisia tai latista hiusta.

Hiusöljyn käyttö

Hiusöljyä voi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, riippuen tuotteesta. Aloita hiusöljyn levittäminen latvoista ja nouse hiuksen pituuksia kohti, mutta vältä tyveä etteivät hiukset latistu. Voit hoitaa latvoja lisäämällä pyyhekuivien hiuksien latvoihin muutaman tipan hiusöljyä. Voit lisätä hiusöljyä myös shampoon tai hoitoaineen joukkoon, jolloin saat hoitavamman lopputuloksen. Aloita pienestä määrästä, sillä jos öljyä tulee lisättyä hiukseen liikaa, ainut keino poistaa se on pestä hiukset.

Verkkokauppamme tarjoaa kattavan valikoiman hiusöljyjä ja hiusseerumeita. Öljyhoito hiuksille löytyy Sassoon Professionalilta, Evolta, Sebastian Professionalilta ja System Professionalilta.

Hiusöljy

Hiusöljy - tuotevalikoima

Lajittele

8 tuotetta