Hiusten tehohoidot

Hiusten tehohoidot tehohoitavat hiusta ja ne on tarkoitettu erityisen kuiville hiuksille, esimerkiksi auringon tai pakkasen kuivattamille hiuksille tai kemiallisen käsittelyn rasittamille hiuksille. Hiusten tehohoidossa usein käytettävä keratiini korjaa, silottaa ja kosteuttaa vaurioitunutta hiusta.

Hiusten keratiinihoito on erittäin tehokas ja helppo hoito, joka onnistuu kätevästi myös kotona oikeilla ja laadukkailla tuotteilla. Keratiinihoito hiuksille vahvistaa hiusten rakennetta ja antaa niille kimmoisaa elastisuutta. Usein huomaat selvän eron jo yhden hoitokerran jälkeen. Hiusten tehohoitoja käytettäessä hyvä perussääntö on se, että tuotteita ei laiteta lähelle päänahkaa, jotta hyväkuntoinen hiustyvi ei muutu rasvaisen näköiseksi öljyn, hiusmaskin tai keratiinin takia.

Verkkokauppamme tarjoaa kattavan valikoiman hiusten tehohoitoja ja hiusten keratiinihoitoja. Valikoimastamme löytyvät keratiini hoitoaineet on valittu ammattilaisen toimesta ja myymiämme tuotteita on mahdollista ostaa vain kampaamomyymälöistä. Tutustu tuotteisiimme ja löydä paras tehohoito tai keratiinihoito juuri sinun hiuksillesi johtavilta tuotemerkeiltä.

Salonkitason tuotteet hiusten tehohoitoon - hanki hyvä hiusten keratiinihoito helposti ja kätevästi netistä suomalaisessa verkkokaupassa. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa!

Hiusten tehohoidot

Hiusten tehohoidot - tuotevalikoima

Lajittele

16 tuotetta