Hiusten tehohoito

Hiusten tehohoito hoitaa hiuksia syvältä. Tehohoitoja on erilaisia hiusten tarpeisiin ja eri hiustyypeille. Hiusten tehohoito sisältää usein keratiinia, joka korjaa, silottaa ja kosteuttaa vaurioitunutta hiusta.

Rakennepaikkaava, proteiinipitoinen tehohoito sopii vaurioituneille hiuksille, jotka ovat kärsineet muotoilurautojen tai föönin kuumuudesta, värjäämisestä tai vaalentamisesta. Nämä kaikki vaikuttavat hiusten proteiiniketjuihin ja aiheuttavat hiusten katkeilua. Kuiville ja sähköisille, jopa hamppumaisille hiuksille, sopii syväkosteuttava hiusnaamio.

Keratiinihoito

Hiukset muodostuvat 90% keratiinista. Keratiini vahvistaa hiuksen rakennetta sisältä ulkoa päin. Keratiinihoito on erinomainen apu hiuksille, jos ne ovat vahingoittuneet ja haluat vahvistaa hiuksiasi. Keratiini täyttää hiuksessa olevat reiät ja aukot, mikä tekee hiuksista sileämmät, kiiltävämmät ja helpommin muotoiltavat.

Hiusten tehohoito on vahvaa ainetta, jota voi käyttää 1-2 kertaa viikossa käyttöohjeen mukaan. Hiusten tehohoitoja käytettäessä hyvä perussääntö on se, että tuotetta ei laiteta lähelle päänahkaa, jotta hyväkuntoinen hiustyvi ei muutu rasvaisen näköiseksi öljyn, hiusmaskin tai keratiinin takia.

Levitä tehohoito pyyhekuiviin hiuksiin aloittaen latvasta, edeten kohti hiuspituuksia. Anna vaikuttaa käyttöohjeen kertoman vaikutusajan mukaan.

Meiltä löydät hiusten tehohoitoja tuotemerkeiltä Sebastian Professional, Evo, Sassoon Professional, Nioxin ja System Professional.  

Hiusten tehohoito

Hiusten tehohoito - tuotevalikoima

Lajittele

15 tuotetta