Kosteuttava hoitoaine

Ovatko hiuksesi kuivat ja sähköiset? Kosteuttava hoitoaine antaa hiuksille niiden tarvitsemaa kosteutta ja sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville ja sähköistyville hiuksille. Kuiville hiuksille tarkoitettu hoitoaine palauttaa elinvoiman vaurioituneisiin hiuksiin, mutta ei tee hiuksista raskaan tai latistuneen tuntuisia. Kosteuttavalla hoitoaineella saat kuiville hiuksille myös ihanan kiillon.

Vuodenaika ja ympäristö vaikuttavat hiustesi tarpeisiin, joten kylpyhuoneen kaapissa kannattaa olla myös kosteuttava hoitoaine. Kosteuttavat hoitoaineet ovat hyvä apu esimerkiksi auringon paahtamille hiuslatvoille tai talven pakkasista kärsineille hiuksille. Lisäksi hiusöljy ja hiuksiin jätettävä hoitoaine auttaa saamaan hiukselle lisäkosteutusta, mutta myöskin hillitsevät hiusten sähköistymistä. Varmista myös että saat ravinnosta tarpeeksi hyviä öljyjä ja rasvoja.

Tehosta kosteuttavan hoitoaineen vaikutusta valitsemalla sen rinnalle kosteuttava shampoo ja tehohoitava hiusnaamio. Löydä meiltä paras kosteuttava hoitoaine juuri sinun hiuksillesi. Salonkitason tuotteet kuivien hiusten kosteuttamiseen - osta hyvä hoitoaine kuiviin hiuksiin helposti netistä!

Kosteuttava hoitoaine

Kosteuttava hoitoaine - tuotevalikoima

Lajittele

11 tuotetta