Latvasuoja

Harmittavatko kaksihaaraiset ja kuivat latvat? Latvasuoja sulkee hiuslatvat, ehkäisten hiusta haaroittumista ja silottaen kaksihaaraisia hiuksia tehden hiuksista ehjät ja terveennäköiset. Latvasuoja palauttaa vaurioituneeseen hiukseen luonnollisen suojaavan kerroksen jälleenrakentamalla hiusta sisältäpäin.

Kaksihaaraiset hiukset syntyvät, kun hiuksen päällimmäinen kerros avautuu ja vaurioituu. Hius halkeaa helposti ja haaroittuneet hiukset ovat usein etenkin pitkähiuksisien harmi. Hiusten vaalentaminen, permanentti ja muut voimakkaat käsittelyt rasittavat hiuksia ja altistavat ne haaroittumiselle. Samoin hiusten kova harjaaminen, kuminauhat, föönaus tai muotoilu kuumalla raudalla voivat kuivattaa hiusta ja aiheuttaa kaksihaaraisia.

Huolehdi hiuksistasi - käytä latvasuojaa

Suojaa siis hiuksiasi käyttämällä latvasuojaa, joka auttaa niin lyhyitä kuin pitkiäkin hiuksia pysymään terveen ja hyvinvoivan näköisinä! Tehosta haaroittuvien hiusten hoitoa kosteuttavilla hiustuotteilla, laadukkailla suoristusraudoilla ja kihartimilla sekä käyttämällä lämpösuojaa. Tee hiuksistasi hyvin hoidetut latvoihin asti, tutustu valikoimaamme ja löydä hyvä suoja hiusten latvoille.

Latvasuoja

Latvasuoja - tuotevalikoima

Lajittele

6 tuotetta