Latvasuojat

Harmittavatko kaksihaaraiset ja kuivat latvat? Latvasuoja sulkee hiuslatvat, ehkäisten hiusta haaroittumista ja silottaen kaksihaaraisia hiuksia tehden hiuksista ehjät ja terveennäköiset. Latvasuoja palauttaa vaurioituneeseen hiukseen luonnollisen suojaavan kerroksen jälleenrakentamalla hiusta sisältäpäin.

Kaksihaaraiset hiukset syntyvät, kun hiuksen päällimmäinen kerros avautuu ja vaurioituu. Hius halkeaa helposti ja haaroittuneet hiukset ovat usein etenkin pitkähiuksisien harmi. Hiusten vaalentaminen, permanentti ja muut voimakkaat käsittelyt rasittavat hiuksia ja altistavat ne haaroittumiselle. Samoin hiusten kova harjaaminen, kuminauhat, föönaus tai muotoilu kuumalla raudalla voivat kuivattaa hiusta ja aiheuttaa kaksihaaraisia.

Suojaa siis hiuksiasi käyttämällä latvasuojaa, joka auttaa niin lyhyitä kuin pitkiäkin hiuksia pysymään terveen ja hyvinvoivan näköisinä! Tehosta haaroittuvien hiusten hoitoa kosteuttavilla hiustuotteilla, laadukkailla suoristusraudoilla ja kihartimilla sekä käyttämällä lämpösuojaa.

Tee hiuksistasi hyvin hoidetut latvoihin asti, tutustu valikoimaamme ja löydä hyvä suoja hiusten latvoille.

Laita kuivat ja haaroittuneet latvat kuntoon ja suojaa niitä ulkoiselta rasitukselta - osta juuri sinun hiuksillesi paras latvasuoja helposti netistä!

Latvasuojat

Latvasuojat - tuotevalikoima

Lajittele

6 tuotetta