Tuuheuttava hoitoaine

Kaipaatko volyymia hiuksiin? Tuuheuttava hoitoaine antaa suomalaiselle, hennoille hiuksille lisää tukea ja rakennetta, tehden hiuksista ilmavat ja runsaat. Tuuheuttava hoitoaine hoitaa, ravitsee ja suojaa hiusta hellävaraisesti, antaen samalla kaivattua kimmoisuutta ohuemmillekin hiuksille.

Tuuheuttavat hoitoaineet turvottavat hiusta, mikä saa hiukset näyttämään tuuheilta. Ne eivät sisällä yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin muiden hiustyyppien hoitoaineet. Liukas hiustyyppi on yleensä erittäin hyväkuntoinen, jolloin se ei vaadi yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin muut hiustyypit. Liian hoitavat hoitoaineet muuttavat hiukset litteiksi ja jopa rasvaisen näköiseksi!

Tuuheuttavan hoitoaineen käyttö

Muista lisätä tuuheuttavaa hoitoainetta hiusten pituuteen ja latvaan, mutta älä hiero hoitoainetta tyveen, sillä se saattaa latistaa hiusta. Käytä hoitoainetta pyyhekuivattuihin hiuksiin, jotta saat hoitoaineesta parhaan hyödyn irti. Märkiin hiuksiin levitetty hoitoaine ei pääse kunnolla imeytymään liiallisen veden takia. Kuivaa hiukset huolella ennen nukkumaanmenoa, etteivät hiukset latistu tyynyä vasten.

Tutustu valikoimaamme ja löydä hyvä hentoja ja ohuita hiuksia vahvistava hoitoaine, joka auttaa sinua saamaan ilmavammat ja runsaammat hiukset. Tehosta tuuheuttavan hoitoaineen vaikutusta käyttämällä myös tuuheuttavaa shampoota.

Anna ohuille ja hennoille hiuksillesi niiden kaipaamaa ilmavuutta ja tuuheutta! Löydät tuuheuttavat hoitoaineet tuotemerkeiltä Evo, Nioxin, Sebastian Professional ja System Professional.

Tuuheuttava hoitoaine

Tuuheuttava hoitoaine - tuotevalikoima

Lajittele

10 tuotetta