Hiusvaha

Hiusvaha on tarkoitettu hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn. Koostumuksesta riippuen hiusvaha antaa hiuksiin kiiltoa, mattapinnan, rakennetta tai karheutta. Hiusvaha myös poistaa sähköisyyttä hiuksista.

Hiusvahalla voit helposti luoda erilaisia upeita kampauksia, jotka pysyvät iltaan asti. Valitsemasi vahan koostumuksesta riippuen kampaus voi olla luonnollisennäköinen tai dramaattinen. Hiusvaha mielletään usein lähinnä miesten hiustuotteeksi, mutta se sopii yhtä lailla miehille ja naisille lyhyiden tai keskipitkien hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn.

Hiusvahan käyttö

Muista aloittaa pienellä määrällä vahaa ja lämmittää sen kämmenellä ennen kuin lisäät hiusvahaa hiuksiisi. Jo noin herneen kokoinen nokare hiusvahaa usein riittää kampauksen luomiseen. Jos käytät hiusvahaa päivittäin, kannattaa hiukset pestä kerran viikossa syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiusvahan jäämät hiuksistasi tavallista shampoota tehokkaammin.

Luonnollisen näköistä muotoilua, tuuheutta ja rakennetta hiuksiin - osta juuri sinun hiuksillesi paras hiusvaha helposti netistä!

Hiusvaha

Hiusvaha - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

25 tuotetta