Kiiltosuihke

Haluatko elinvoimaisen näköiset, tyylikkäästi kiiltävät hiukset? Kiiltosuihke on täydellinen viimeistelytuote, kun haluat hiuksiisi upeaa kiiltoa. Kiiltosuihkeet eivät tahmaa tai latista kampausta, vaan tuovat hiuksiin tervettä hehkua ja raikkautta.

Kiiltosuihkeen tuoman kiillon lisäksi suihke silottaa hiuksen pintaa ja poistaa sähköisyyttä, joten tuote on oiva varsinkin talvella! Osa kiiltosuihkeista saattaa sisältää myös lämpö-, uv- ja värisuojan. Osassa kiiltosuihkeista on myös pitoa, joka antaa hiuksille kauniin viimeistelyn. Kiiltosuihkeet ovat yleensä hyvin hoitavia tuotteita, joten annostele vähän kerrallaan, ettet saa rasvaisen näköisiä ja lässähtäneitä hiuksia. Kiiltosuihkeella saat helposti lisää näyttävyyttä kampaukseen kuin kampaukseen.

Sähköisyyttä poistavat kiiltosuihkeet sopivat kaikille hiustyypeille niin arkeen kuin juhlaankin, sillä laadukas kiiltosuihke näyttää luonnolliselta. Kiiltosuihkeita löydät meiltä tuotemerkeistä Evo, Sebastian Professional, Sassoon Professional ja System Professional. Osta hyvä kiiltosuihke helposti netistä!

Kiiltosuihke

Kiiltosuihke - tuotevalikoima

Lajittele

3 tuotetta