Shampoot

Ei ole samantekevää, millaisella shampoolla hiuksesi peset. Tärkeimpänä tehtävänä shampoo poistaa hiuksista karvatupen tuottamaa talia eli rasvaa, johon tarttuu helposti muita epäpuhtauksia. Laadukas shampoo parantaa hiustesi hyvinvointia myös pesun jälkeen, antamalla hiuksillesi ja hiuspohjallesi tärkeitä aineita.

Hyvä shampoo puhdistaa hiukset epäpuhtauksista sekä muotoilutuotteista tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sopiva shampoopesuväli hiuksille on yksilöllinen ja riippuu hiustyypistä.

Shampoo kannattaa valita oman hiustyypin ja hiuspohjan mukaan. Tarvitsetko kosteutusta, hiusväriä suojaavaa, tuuheuttavaa vai jotain muuta? Lisäksi voit käyttää myös hopeashampoota tai syväpuhdistavaa shampoota. Hopeashampoo on vaaleaksi värjätyn ja luonnonvaaleiden hiusten sävyn kirkastaja. Hopeashampoo voi taittaa vaaleat hiukset hyvinkin tuhkaisen sävyisiksi. Syväpuhdistava shampoo taas puhdistaa hiukset syvemmältä ja poistaa muotoilutuotteiden jäämät, joita tavallinen shampoo ei pysty täysin kokonaan pesemään pois.

Verkkokauppamme kattava, alan ammattilaisen valitsema shampoovalikoima koostuu vain kampaamoissa ja salongeissa myytävistä laadukkaista shampoista. Tuotemerkkejä, joihin me luotamme, ovat mm. Sassoon Professional, System Professional, Sebastian Professional, System Professional ja Nioxin sekä erityisesti miehille luotu kosmetiikkasarja Nõberu of Sweden.

Pese hiuksesi hyvällä ja laadukkaalla shampoolla, huomaat kyllä eron! Hyvä shampoo auttaa myös erilaisiin hiuspohjan ongelmiin.

Shampoot

Shampoot - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

62 tuotetta