Syväpuhdistava shampoo

Ovatko hiuksesi latteat, sameat tai huonosti muotoiltavat? Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista tehokkaasti ympäristön epäpuhtaudet, hiuspohjan muotoilutuotteiden jäämät ja klooriveden jäänteet. Se palauttaa hiusten luonnollisen ilmavuuden ja tasapainon, kirkastaa hiusväriä ja tuo hiuksiin kiiltoa.

Syväpuhdistava shampoo sopii hyvin rasvoittuville hiuksille, sillä se ehkäisee liiallista talineritystä ja rauhoittaa myös ärtynyttä päänahkaa. Hennoille hiuksille syväpuhdistus antaa ilmavuutta ja kirkkautta. Syväpuhdistava shampoo tehostaa myös muotoilutuotteiden vaikutusta, kun hiuksista poistuu ylimääräiset epäpuhtaudet.

Syväpuhdistavan shampoon käyttö

Suosittelemme syväpuhdistavan shampoon käyttöä kerran viikossa, jos käytät arjessasi runsaasti muotoilutuotteita. Jos muotoilutuotteiden käyttö on vähäistä, hiukset kannattaa pestä syväpuhdistavalla shampoolla kerran tai kahdesti kuukaudessa. Shampoota käytetään normaaliin tapaan eli vaahdotetaan huolellisesti kosteisiin hiuksiin ja huuhdellaan pois.

Kokeile myös syväpuhdistavaa shampoota ennen hiusten värjäystä tai tehohoitoja!

Valitse hyvä syväpuhdistava shampoo

Kuten kaikkien hiustuotteiden kohdalla, kannattaa syväpuhdistavassa shampoossakin panostaa tuotteen laatuun. Valikoimastamme löytyvät salonkitason syväpuhdistavat shampoot on valittu kampaamoalan ammattilaisen toimesta ja myymiämme tuotteita on mahdollista ostaa vain kampaamoista. Tutustu valikoimaamme ja löydä hyvä syväpuhdistava shampoo johtavilta tuotemerkeiltä kuten Sebastianilta, Sassoonilta, Systemiltä tai EVOlta.

Puhdista muotoilutuotteiden kertymät ja veden mukana tulevat epäpuhtaudet hiuksistasi - osta hiuksillesi parhaiten sopiva syväpuhdistava shampoo helposti netistä!

Syväpuhdistava shampoo

Syväpuhdistava shampoo - tuotevalikoima

Lajittele

3 tuotetta