Suoristusraudat ja muotoiluraudat

Katso tuotteet

Suoristusrauta on tuote, johon kannattaa panostaa! Suoristusraudalla voit hiusten suoristamisen lisäksi myös kihartaa hiukset ja tehdä erilaisia kampauksia.

Hyvä suoristusrauta sisältää seuraavat ominaisuudet

  • 100% keraamiset levyt. Halvoissa suoristusraudoissa levyt on vain pinnoitettu, jolloin pinnan kuluessa pois, rauta on täysin käyttökelvoton.
  • Jousitetut levyt. Halvassa raudassa on kiinteät levyt, jotka eivät myötäile hiusta suoristettaessatai kiharrattaessa.
  • Elektroninen termostaatti ja riittävän suuri lämpövastus. Suoristusrauta mittaa lämpötilaa useita kertoja sekunissa, jolloin haluttu lämpötila on taatusti oikea. Halvoissa raudoissa lämpötila heittelee käytön aikana tai lämpenee tarpeettomasti liian suureksi.
  • Raudan runko on eristetty levyistä. Tällöin runko ei kuumene ja on miellyttävä käyttää. Halvemmissa versioissa rauta kuumenee epämiellyttävästi, jolloin voi polttaa kätensä että hiuspohjansa.

Kaikissa raudoissamme on nämä ominaisuudet. Valikoimamme on pieni mutta sitäkin laadukkaampi, sillä haluamme myydä tuotteita jotka oikeasti palvelevat käyttäjäänsä. Joten voit ostaa huoletta itsellesi meiltä suoristusraudan, joka varmasti palvelee sinua vielä pitkään! Lue myös artikkelimme hiusten suoristamisesta!

Suoristusraudan käyttö

Ennen suoristusraudan käyttöä levitä hiuksiin lämpösuoja, joka suojaa kutrisi rautojen polttavalta lämmöltä. Ilman lämpösuojaa hiuksesi vaurioituvat sekä muuttuvat kuivaksi ja elottomiksi. Jos käytät paljon muotoilurautaa, pese hiuksesi korjaavilla ja kosteuttavilla hiustuotteilla. Hiusten on oltava aina kuivat kun alat käsittelemään niitä suoristusraudalla!

Lisäksi levitä muotoilutuotetta, jotta hiukset menevät haluttuun asentoon ja ettei kampaus lässähdä hetken päästä. Muotoilutuote on valittava sen mukaan, aikooko kihartaa vai suoristaa. Helposti pörrööntyvälle ja suoristetulle hiukselle kosteussuoja on hyvä lisä, jos haluaa välttää latvojen karkaamisen omille teilleen.

Hiukset eivät tarvitse 200˚C lämpötiloja. Hiukselle sopiva lämpötila on noin 170˚-180˚C, riippuen hiustyypistä. Omalle hiukselle sopivaa lämpötilaa voi kokeilla hakea ja pitäytyä siinä.

Suoristusraudan puhdistus ja säilytys

Suoristusraudasta kannattaa pitää hyvää huolta, jotta saat jatkossakin muotoiluraudalla sekä kiharoita että suoraa hiusta. Levyihin kertyy nopeasti muotoilutuotteiden jäämiä, hilsettä ja talia. Mitä enemmän käytät rautaa, sitä useammin suoristusrauta täytyy puhdistaa.

Tähän sopii kosteahkolla rätillä pyyhkiminen sisä- ja ulkopinnoilta, virtajohdon ollessa irroitettuna seinästä. Säilytä suoristusrautaa myös sille tarkoitetussa pussissa tai omassa laatikossa.

ghd & Cloud Nine

Valikoimastamme löydät Good Hair Dayn ja Cloud Ninen salonkitason muotoiluraudat. Ghd on yksi suosituimpia suoristusrautamerkkejä hiusalalla ja on monen ammattilaisen käytössä. Cloud Nine – suoristusrauta on edistyksellinen ja uuden aikakauden suoritusrauta, joka on voittanut palkintoja tekniikastaan.

PST! Lue myös artikkelimme hiusten kihartamisesta suoristusraudalla.

Suoristusraudat ja muotoiluraudat

Suoristusraudat ja muotoiluraudat - tuotevalikoima

Lajittele

11 tuotetta