Aurinkosuojavoiteet

Aurinkosuojavoiteet antavat aurinkorasvoja voimakkaamman suojan auringolta, sillä ne sisältävät ns. suojakertoimen auringon haitallista säteilyä vastaan. Hyvä aurinkosuojavoide sisältää aina siis UV-säteilyä suodattavia tai heijastavia aineita. Laadukkaat aurinkosuojatuotteet ovat paras keino auringon haitalliselta säteilyltä suojautumiseen, jos haluaa kuitenkin nauttia auringon lämmöstä ja turvallisesta rusketuksesta.

Altistuminen auringon ultraviolettisäteille aiheuttaa ryppyjä, ihon vanhenemista ja kasvattaa riskiä sairastua ihosyöpään. Hyvä aurinkosuojavoide ehkäisee auringon aiheuttamaa punoitusta ja ärsytystä ja sopii usein myös lasten herkälle ja helposti reagoivalle iholle. 

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat ammattilaisten suosimat aurinkosuojatuotteet. Aurinkosuojavoiteita käytettäessä on tärkeää levittää voidetta riittävästi koko vartalolle ja huolellisesti myös kasvoille. Voidetta pitää myös muistaa lisätä tarpeeksi usein eli vähintään parin tunnin välein ja aina esimerkiksi uimisen jälkeen.

Aurinkosuojavoide ei suojaa auringolta samalla tavalla kuin sisällä piileskely, mutta on paras ratkaisu kesästä nauttimiseen. Hanki siis laadukkaat RVB Diego Dalla Palma aurinkosuojavoiteet netistä helposti ja kätevästi.

Tervetuloa ostoksille milloin tahansa!

Aurinkosuojavoiteet