Anti-age tuotteet

Anti-age tuotteet ovat ikääntyvän ihon hoitoa varten suunniteltuja tuotteita. Hyvä anti-age tuote suojaa ikääntymistä vastaan, kiinteyttää ja silottaa kasvojesi ihoa.

Iän myötä ihon mikroverenkierto heikkenee ja solujen uudistuminen hidastuu. Anti-age tuotteet hidastavat ja vähentävät tämän prosessin vaikutuksia auttaen soluja uusiutumaan ja tarjoamaan niille ravintoa. Anti-age voiteet toimivat palauttamalla ja yllä­pitämällä ihon kosteustasapainoa. Tämän ansiosta ihon rypyt tasoittuvat ja ihon kimmoisuus palautuu anti-age tuotteen käytön jälkeen.

Kaikkein tärkeimmät keinot ihon vanhenemisen ehkäisyyn ovat säännöllinen ihonpuhdistus ja kosteutus sekä aurinkosuojan käyttö. Jopa 80% rypyistä syntyy auringon UV-säteilyn johdosta. Eli muista käyttää tarpeeksi korkeaa suojakerrointa auringolta suojautuessasi.

Ihon vanheneminen alkaa noin 30 vuoden iässä. Tätä nuorempi iho reagoi yleensä negatiivisesti iholle levitettyihin anti-age tuotteisiin, sillä ne ovat liian voimakkaita nuorelle iholle. Tällöin voi syntyä epäpuhtauksia ja turvotusta. Anti-age tuotteiden käytön voi aloittaa valitsemalla silmänympärysvoiteen, joka sisältää anti-age vaikutusta.

Anti-age tuotteiden käyttö

Pese kasvot aina ennen anti-age tuotteiden käyttöä. Likaisille kasvoille levitetty voide on rahan ja tuotteen haaskausta, sillä voide tehoaa vain puhdistetulla iholla. Puhdas iho imee paremmin voiteen tehoaineet ja kasvot näyttävät heleämmiltä.

Anti-age tuotteita on hyvä käyttää säännöllisesti. Valitse juuri sinun ihollesi sopivat anti-age seerumit ja kasvohoidot ikäsi mukaan. Verkkokauppamme alan ammattilaisen valitsema valikoima koostuu kampaamoissa ja kauneushoitoloissa myytävistä laadukkaista RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro ja Diego Dalla Palma Skin Attitude anti-age tuotteista.

Anti-age tuotteet

Anti-age tuotteet - tuotevalikoima

Lajittele

15 tuotetta