Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat yleensä tavallisia kasvovoiteita tehokkaampia ihonhoitotuotteita, koska seerumit ovat tiivisteitä. Sen takia kasvoseerumeissa on yleensä myös enemmän vaikuttavia ainesosia kuin tavallisissa kasvovoiteissa.

Hyvä seerumi kasvoille elvyttää, tasapainottaa ja poistaa kaikkein hankalimmat epäpuhtaudet. Kasvoseerumit eivät ole siis pelkästään kosteuttavia ihonhoitotuotteita tai anti age -tuotteita vaan niitä on saatavilla moneen eri tarkoitukseen. Seerumeita voi käyttää ihon epäpuhtauksien kuten aknen hoitamiseen, anti age -seerumina ihon ikääntymisen hidastamiseen tai ihonsävyn kirkastamiseen.

Oikean käyttötarkoituksen mukaisesti valittuna seerumit soveltuvat yhtä hyvin nuorelle tai vanhemmallekin iholle. Rasvaiselle iholle pelkkä ihoseerumi saattaa usein riittää kosteutukseen. Kuivemmalle iholle kannattaa lisätä kasvovoidetta seerumin päälle. Saat seerumin käytöstä parhaat tulokset, kun käytät sitä säännöllisesti eli vähintään kerran päivässä. Tutkimustuloksissa todetut seerumien positiiviset vaikutukset perustuvat useimmiten siihen, että seerumia on käytetty kaksi kertaa päivässä.

Verkkokaupastamme hankit laadukkaat ammattilaisten suosimat RVB Diego Dalla Palma kasvoseerumit. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun kasvoillesi sopiva kosteuttava seerumi, anti-age seerumi tai kollageeni seerumi.

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit - tuotevalikoima

Lajittele

11 tuotetta