Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide on silmien ympärillä olevan herkän ja ohuen ihon hoitoon tarkoitettu kasvojenhoitotuote. Koska silmänympärysiholla ei ole juuri ollenkaan talirauhasia, sen pinnalta haihtuu tavallista enemmän kosteutta. Lisäksi silmänympärysihoa suojaava hydrolipidikalvo on olematon, kollageenin määrä on pieni ja hiusverisuonisto on heikko. Myös silmämeikin puhdistus päivittäin rasittaa silmänympärysihoa, jolloin kosteutus on entistä tärkeämpää.

Näiden syiden vuoksi silmäympärysvoiteiden käyttöä suositellaan aloittamaan heti kun alkaa meikkaamaan tai viimeistään 20-vuotiaana. Mutta jos olet ohittanut suositellun aloittamisajankohdan, ei hätää. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Turvalliset ja tehokkaat silmänympärysvoiteet on suunniteltu nimenomaan ohuelle ja herkälle ihoalueelle ja ne valmistetaan tarkoin valituista, kerta toisensa jälkeen testatuista raaka-aineista. Hyvä silmänympärysvoide on usein koostumukseltaan kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava. Allergisoivat aineet on aina minimoitu. Kasvojen kosteusvoiteet ovat liian tuhteja silmäympärysiholle jolloin ne voivat aiheuttaa turvotusta.

Silmänympärysvoiteen käyttö

Annostele silmänympärysvoidetta nuppineulanpään kokoinen nokare sormelle ja jaa se tasaisesti molemmille silmänalusille sekä kulmakarvojen alle. Voidetta ei tarvitse levittää liikkuvalle luomelle, sillä se leviää itsestään silmiä räpyttäessä. Levitä voidetta myös tarpeeksi pitkälle ohimoille ja kulmaluulle!

Verkkokauppamme alan ammattilaisen valitsema silmänympärysvoiteiden valikoima koostuu kampaamoissa ja kauneushoitoloissa myytävistä laadukkaista RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro -silmänympärysvoiteista.

Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide - tuotevalikoima

Lajittele

10 tuotetta