Miesten ihonhoitotuotteet

Miesten ihonhoitotuotteet eli grooming-tuotteet ovat nimensä mukaisesti miesten ihonhoitoon suunniteltuja tuotteita. Miesten ja naisten ihot eroavat toisistaan paljon, joten ihon tarpeetkin ovat tällöin erilaiset miesten kasvoilla.

Miehillä iho on 20-30% paksumpi kuin naisilla ja talineritys on voimakkaampaa isompien talirauhasten vuoksi. Miesten iho sisältää enemmän kollageeniä, joka selittää miksi miesten kasvojen iho vanhenee hitaammin kuin naisten. Vaikka vanheneminen alkaa myöhemmin, se näkyy voimakkaampana ihon paksuudesta johtuen. Toistuva parranajo altistaa miehen kasvojen ihon kovalle rasitukselle. Näistä syistä johtuen myös miesten kannattaa kiinnittää huomiota ihonsa hoitoon.

Miesten kasvojen hoito vaatii hyvät perustuotteet. Miehenkin kannattaa huolehtia ihonsa säännöllisestä puhdistuksesta, kosteutuksesta ja hellävaraisesta parranajosta. Hyviä perustuotteita miehille ovat puhdistusgeeli, kosteusvoide tai kasvovoide, silmänympärysvoide, parranajogeeli ja after-shave-geeli.

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat, ammattilaisten suosimat ihonhoitotuotteet miehille! Meiltä löydät kattavan valikoiman miesten tuotteita Nõberu of Sweden -tuotesarjasta. Lisäksi kattava ihonhoitosarjamme Diego Dalla Palma RVB Skinlab sopii yleisesti sekä miehille että naisille ja tarjoaa siksi monipuoliset ratkaisut myös laatutietoisen miehen ihonhoitoon.

Miesten ihonhoitotuotteet

Miesten ihonhoitotuotteet - tuotevalikoima

Lajittele

16 tuotetta