Vartalon kuorintavoiteet

Vartalonkuorinta hoitaa vartalon ihoa monin eri tavoin ja hemmottelee lisäksi mieltä. Säännöllinen vartalonkuorinta aktivoi solujen uusiutumista ja poistaa kuolleen ihosolukon, jolloin iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille, syventää rusketusta ja parantaa ihon sävyä. Se myös tasoittaa arpia ja pigmenttiläiskiä.

Vartalo olisi hyvä kuoria vähintään kerran viikossa. Jos iho on herkkä, kannattaa välttää isorakeisia kuorintoja. Jos iho on rikki tai haavainen, jätä kuorinnat pois kunnes iho on parantunut.

Vartalonkuorinnalle paras hetki on suihkun tai saunan jälkeen. Levitä kuorintavoide iholle ja kuori huolellisesti ja hellävaraisesti koko vartalo läpi. Varsinkin kyynärpäät ja polvet kannattaa kuoria huolella – varsinkin jos aiot käyttää itseruskettavaa voidetta. Voit tehostaa vartalokuorinnan vaikutusta levittämällä voiteen saunassa ja antamalla sen vaikuttaa iholla muutaman minuutin. Huuhtele sitten kuorinta-aine pois ja kosteuta iho vielä vartalovoiteella.

Vartalonkuorinta onnistuu helposti kotona, kun käytät ammattilaisen suosittelemaa vartalonkuorintavoidetta. Valikoimastamme löydät RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pron vartalonkuorintavoiteet. Löydä verkkokaupastamme juuri sinun ihollesi sopiva kuorintavoide vartalolle.

Vartalon kuorintavoiteet

Vartalon kuorintavoiteet - tuotevalikoima

Lajittele

1 tuote