Vartalon kuorintavoiteet

Vartalon kuorintavoide on yksi vartalon ihonhoidon kulmakivistä! Vartalon ihon kuorinnalla poistetaan kuollut ihosolukko, joka tekee ihosta ajan myötä epätasaisen, samean ja elottoman.

Säännöllisellä kuorinnalla iho pysyy kosteutettuna ja pehmeänä. Myös hoitotuotteet imeytyvät kuorinnan myötä huomattavasti paremmin. Talvella säännöllinen ihon kuorinta auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Kesällä itseruskettavat voiteet levittyvät helpommin ja tasaisemmin säännöllisen kuorinnan avulla.

Vartalon kuorintavoide on pääsääntöisesti aina rakeista eli se toimii mekaanisesti. Herkkäihoisille löytyy myös kuorintaöljyjä, jotka ovat erittäin hellävaraisia ja kosteuttavia. Ihon kuorinta onnistuu myös kuivaharjauksella, mutta kuorintavoiteen etuna on sen hoitavat ainesosat, jotka auttavat ihoa eheytymään kuorinnan aikana ja sen jälkeen.

Kuorintavoiteen käyttö

Jos ihosi on herkkä tai kuiva, kuorinta kerran tai kaksi kuukaudessa on sopiva määrä. Normaalille iholle kuorinta kerran viikossa riittää. Kuori aina lämmintä ja pestyä ihoa eli ajoita hetki aina saunan tai suihkun yhteyteen. Vartalokuorinnan voi myös levittää saunassa, mikä tehostaa tuotteen vaikutusta.

Levitä kuorinta-aine kostealle ja pestylle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Älä hankaa voimakkaasti, vaan hiero hellävaraisesti. Kuori huolellisesti varsinkin kyynärpäät, käsivarret ja polvet, jotka unohtuvat helposti. Jotkin kuorinnat ovat niin kosteuttavia, ettei sinun tarvitse välttämättä rasvata ihoasi kuorinnan jälkeen, mutta se on suositeltavaa.

Vartalon kuorintavoiteet