Helpot kauneusvinkit kotikäyttöön

Kampaamotuotteet.fi tarjoaa tällä palstalla säännöllisesti ammattilaisten kauneusvinkkejä, joita voit hyödyntää kotikäytössä. Seuraa kauneusvinkkipalstaamme ja lue helpot kauneusvinkit.

Jaamme kauneus- ja ihonhoitovinkkejä, joita kauneusalan ammattilaiset käyttävät päivittäisessä työssään, mutta joita voit itse noudattaa helposti myös kotona.

Aitoja ripsiseerumi kokemuksia – hehkutettu RevitaLash Advanced!

Julkaistu: 9.11.2018

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on monen naisen vakituinen kauneudenhoitotuote, joka kuuluu arkiseen kauneudenhoitoon yhtälailla kuin kasvojen puhdistusaine tai kasvovoide. Ne naiset jotka eivät ole ripsiseerumia syystä tai toisesta kokeilleet, puolestaan usein pohtivat, toimiiko ripsiseerumi oikeasti ja onko se kaiken rahan arvoinen tuote. Millaisia ripsiseerumi kokemuksia muilla naisilla on?

Lue lisää

Hiusten suoristus ei ole koskaan ollut helpompaa – näin se tehdään!

Julkaistu: 23.10.2018

Hiusten suoristus on yksi helpoimmista, mutta silti ehkä myös yksi haastavimmista kampauksista tehdä. Monella meistä hius ei suoristu helpolla tai vähintäänkin latvat pörrööntyvät tai menevät laineille päivän aikana. Yllä mainitut ongelmat johtuvat yleensä huonosta suoristusraudasta ja/tai puutteellisesta muotoilutuotteiden käytöstä, jopa muotoilutuotteiden puuttumisesta kokonaan. Hiusten suoristaminen onnistuu kun käsissäsi on hyvä suoristusrauta, laadukkaat muotoilutuotteet sekä oikea tekniikka.

Lue lisää

Kiharat suoristusraudalla – näillä vinkeillä onnistut!

Julkaistu: 18.10.2018

Juhlat tulossa ja haaveilet hulmuavista ja isoista kiharoista hiuksissasi? Hiusten kihartaminen suoristusraudalla tai laineiden teko kuulostaa helpolta, mutta pyörittäessäsi hiuksia suoristusraudan ympärille, huomaatkin kuinka kiharoihin on ilmestynyt vekkejä ja hiussuortuvat ovat pyöreiden ja täyteläisten kiharoiden sijasta loivia ja lässähtäneitä. Ei hätää, lue vinkkiartikkelimme ja teet varmasti onnistuneet kiharat suoristusraudalla!

Lue lisää

Ripsienpidennys vai ripsien kasvattaminen ripsiseerumilla?

Julkaistu: 5.7.2018

Ripsienpidennykset jatkavat suosiotaan ja monella on ollut ripsipidennykset jo vuosia. Ripsipidennysten liimoille on mahdollista allergisoitua tai herkistyä, joten ne eivät sovi kaikille. Ripsien pidentämiseen kuluu vuodessa myös yllättävän kova summa rahaa.

Onko siis muita tapoja saada itselleen näyttävät ja kauniit ripset? Kyllä on.

Lue lisää

Hiusten muotoilu on villi viidakko – näin tunnistat hyvälaatuiset muotoilutuotteet!

Julkaistu: 5.7.2018

Muotoilutuotteiden laadukkuudessa on yllättävän suuria eroja. Samaan tarkoitukseen luodut tuotteet voivat koostua joko hyvä- tai huonolaatuisista raaka-aineista. Lopputuloksen kyllä huomaa - jos ei heti, niin viimeistään suihkun jälkeen.

Lue lisää

Ripsien kasvatus - näin onnistut!

Julkaistu: 16.5.2018

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, mutta kauneushoitolassa tehdyt ripsenpidennykset ovat liian kalliita, eikä joka-aamuinen irtoripsien liimaaminen houkuta? Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita.

Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Lue lisää

Kaljun hoito kotona salonkityyliin - Nõberu of Sweden on kaljun kaveri

Julkaistu: 3.5.2018

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!

Lue lisää

Mistä kuiva päänahka johtuu? Näillä ohjeilla päänahan kutina kuriin!

Julkaistu: 27.4.2018

Kuiva päänahka on harmillinen, mutta yleinen vaiva. Päänahan kutina voi johtua monesta syystä. Kerromme viisi syytä, jotka aiheuttavat päänahan kuivumista ja kutinaa sekä annamme jokaiseen niihin sopivan ratkaisun. Kampaamotuotteet.fi asiantuntija Tomi Yrjänä kertoo vinkit päänahan ongelmien hoitoon.

Lue lisää

Kuivashampoon ja hiuspuuterin käyttö – tiedätkö näiden hiustuotteiden eron?

Julkaistu: 26.4.2018

Hiuspuuteri ja kuivashampoo menevät välillä kotikäytössä sekaisin. Kokosimme asiantuntijan vinkit, joiden avulla saat parhaan hyödyn näistä hiustuotteista sekä opit ymmärtämään niiden eron ja käyttötarkoituksen. Tehdään hiuksistasi kauniit!

Lue lisää

Näin saat helppohoitoiset hiukset - hiustenhoitovinkit hyvään hiuspäivään!

Julkaistu: 23.3.2018

Näiden hiustenhoitovinkkien avulla sinulla on hyvä hiuspäivä joka päivä! Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntijan Tomi Yrjänän pro-vinkeillä saat helppohoitoiset hiukset. Listasimme myös hyvää hiuspäivää edistäviä tuotesuosituksia.

Lue lisää

Hemmottele elämäsi tärkeintä ihmistä – itseäsi!

Julkaistu: 7.3.2018

Naisten päivän kunniaksi haluamme muistuttaa kaikkia suomalaisia naisia pitämään huolta itsestään. Jokainen ansaitsee elämäänsä pientä hemmottelua. Lataa kaunis tehtäväkirja ja kiinnitä se vaikka jääkaapin oveen, niin muistat joka päivä hemmotella itseäsi.

Lue lisää

Naisten illan täydellinen ohjelma

Julkaistu: 5.2.2018

Mitä jos kokoaisit kotiin hyvän porukan ja viettäisitte rentouttavan naisten illan? Hyvää ruokaa ja juomaa, ihania kasvohoitoja ja taustalla kivaa musiikkia. Suunnittelimme teille iltaohjelman valmiiksi.

Lue lisää

Nõberu of Swedeniltä uutta miesten ihonhoitoon

Julkaistu: 29.06.2017

Nõberu of Sweden -tuotevalikoima laajeni kolmella miesten ihonhoitotuotteella: Cleansing Scrub (puhdistava kuorintavoide), Face Moisturiser (kosteuttava kasvovoide) ja Daily Face Wash (kasvojen pesuneste).

Nõberu of Sweden on kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Sarja laajenee jatkuvasti ja tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota miehille kaikki mitä kylpyhuoneessa tarvitaan. Laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Lue lisää

EVO Salty Dog Salt Spray ylivoimainen Ilta-Sanomien testissä

Julkaistu: 29.06.2017

Ilta-Sanomien MyStyle testasi viisi rakennetta ja surffimaista rantalookia tuovaa suolasuihketta. Testihenkilöllä oli runsaat, mutta ohuet ja liukkaat hiukset. EVO Salty Dog Salt Spray selviytyi testin selväksi voittajaksi arvosanalla 5/5!

EVO Salty Dog Salt Spray on merivesimäinen muotoilusuihke, joka on suunniteltu antamaan hiuksille suolaisen, rantaelämää huokuvan ja helposti muokattavan rakenteen. Lopputuloksena on mattainen viimeistely. Tuote sopii kaikille hiuksille, erityisesti normaaleille tai ohuille, liukkaille hiuksille, jotka kaipaavat hiukan karheutta.

Lue lisää

RVB Skinlab Icon Time - uusi intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus

Julkaistu: 17.4.2017

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro on julkaissut uuden anti-age -tuotelinjan. RVB Skinlab Icon Time on täydellinen vastaus ihosi tarpeisiin. Se on intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus, joka taistelee ryppyjä vastaan ja ehkäisee ihon veltostumista. Icon Time sisältää esinluokkaisia energisoivia elementtejä kullasta, hopeasta ja platinasta.

RVB Skinlab Icon Time anti-age -tuotteet sopivat kaikille yli 30-vuotiaille, jotka ovat huolissaan ihonsa ikääntymisestä.

Lue lisää

20 näppärää kauneudenhoitovinkkiä

Julkaistu: 17.1.2017

Listasimme 20 nopeaa ja näppärää kauneusvinkkiä kotona toteutettavaksi. Vinkeissä mukana myös tuotesuositukset.

Lue lisää