Helpot kauneusvinkit kotikäyttöön

Kampaamotuotteet.fi tarjoaa tällä palstalla säännöllisesti ammattilaisten kauneusvinkkejä, joita voit hyödyntää kotikäytössä. Seuraa kauneusvinkkipalstaamme ja lue helpot kauneusvinkit.

Jaamme kauneus- ja ihonhoitovinkkejä, joita kauneusalan ammattilaiset käyttävät päivittäisessä työssään, mutta joita voit itse noudattaa helposti myös kotona.

Diego Dalla Palma Professional Soothing – uutuustuotteet herkän ihon hoitoon

Julkaistu: 14.11.2022

Diego Dalla Palma Professionalin uusi herkän ihon hoitolinja Soothing vahvistaa herkän ihon omaa luonnollista vastustuskykyä ja rauhoittaa oireilua. Soothing-hoitolinja sisältää hellävaraisia ja hajusteettomia hoitovoiteita, seerumeita ja puhdistustuotteita.

Lue lisää


Uudet lahjapakkaukset saapuivat Kampaamotuotteiden verkkokauppaan

Julkaistu: 24.10.2022

Kaipaatko hyviä lahjaideoita? Verkkokauppaamme on saapunut laadukkaita ja ylellisiä lahjapakkauksia Diego Dalla Palma Milanolta, Diego Dalla Palma Professionalilta ja KEVIN.MURPHY:ltä. Lahjapakkaukset sisältävät suosituimpia kauneudenhoitotuotteita hiusten- ja ihonhoitoon.

Lue lisää


Meikkaa luonnollinen ja kuulas meikki peittävällä meikkivoiteella

Julkaistu: 3.10.2022

Huolellisesti tehty kuulas meikkipohja näyttää niin hyvältä, ettet edes tarvitse muuta meikkiä! Tänä päivänä peittävinkin meikkivoide jättää luonnollisen lopputuloksen, kunhan tuote on sopiva omalle ihotyypille ja on oikean sävyinen.

Meikkivoiteen tarkoitus on tasoittaa kasvojen ihon sävyä. Punaiset nenänpielet, pintaverisuonet ja pikku näpyt on näppärä häivyttää peittävällä meikkivoiteella.

Lukemalla tämän artikkelin saat tietää, miten valitset omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen, miten valitset oikean sävyn ja kuinka onnistut luomaan hehkuvan meikkipohjan!

Lue lisää


Klassinen parranajo onnistuu näillä ohjeilla ja laadukkailla välineillä

Julkaistu: 20.9.2022

Parranajo on monen miehen mielestä turhankin usein toistuva arkirutiini, kun parran sänki kasvaa nopeasti takaisin. Onneksi parranajosta voi tehdä rentouttavan rutiinin, joka muuttuu pakollisesta pahasta päivän kohokohdaksi!

Lue lisää


Ota parranhoito säännölliseksi tavaksi - Näillä vinkeillä onnistut parran hoidossa!

Julkaistu: 20.9.2022

Parran hoito kuuluu lähes jokaisen miehen elämään – tavalla tai toisella. Yksi haluaa pitää kasvonsa sileinä, toinen ylläpitää miehekästä sänkeä ja kolmas kasvattaa pitkää ja näyttävää partaa.

Olipa partatyylisi mikä tahansa näistä, partasi kaipaa hoitoa ja huolenpitoa. Muista hoitaa partaasi säännöllisesti. Parta ja parran alla oleva iho ovat joka päivä erilaisten rasitusten kohteena. Ilmansaasteet, lika, muotoilutuotteiden jäämät, ruoan muruset, vuodenajan vaihtelut ja stressi näkyvät parrassa nopeasti ilman hoitoa.

Lue lisää


Oletko kasvattamassa partaa? – Näin parran kasvatus onnistuu!

Julkaistu: 20.9.2022

Oletko harkinnut kasvattavasi ison parran, sängen, viikset, lyhyen parran vai pukinparran? Vai oletko yrittänyt kasvattaa partaa, mutta projekti on kaatunut omaan kärsimättömyyteen? Tai häpeään kun parta muistuttaa enemmän risukasaa ja olet lopulta ajanut kaiken pois? Me opastamme sinua, miten onnistut kasvattamaan tyylikkään parran!

Lue lisää


Pölisevätkö hiuksesi? Laita päänahan hilseily kuriin näillä vinkeillä!

Julkaistu: 20.9.2022

Päänahan hilseily on yleinen ja kiusallinen vaiva. Hilseilystä kärsii jopa 65 % suomalaisista jossain vaiheessa elämää. Useimmilla hilseily on toistuvaa.

Hilseily on aina merkki siitä, että hiuspohja ei voi hyvin. Päänahka jää usein mainitsematta, kun puhutaan hiusten hoidosta, vaikka hiuspohjaa tulisi hoitaa yhtä huolellisesti kuin itse hiuksia.

Oikein valituilla hoitotuotteilla ja parilla vinkillä hilseily on mahdollista saada kuriin ja hiuspohjasta tulee jälleen tasapainoinen ja hyvinvoiva!

Lue lisää


Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille

Julkaistu: 20.9.2022

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä – joiden kasvot ovat erinomaisessa kunnossa.

Lue lisää


Supertrendikäs vai ajaton klassikko? Tällaista on miesten hiusmuoti

Julkaistu: 20.9.2022

Kaikki tietävät sen tunteen, kun hiukset on leikattu viimeisen päälle tyylikkäiksi ja olo tuntuu itsevarmalta. Miehille on entistä tärkeämpää näyttää huolitellulta ja siistiltä. Hyvin leikatut hiukset ovat yksi osa tätä kokonaisuutta.

Lue lisää


Haluatko opetella hoitamaan kasvojesi ihoa? Näin miesten ihonhoito onnistuu!

Julkaistu: 20.9.2022

Miesten ihonhoito on nostanut suosiotaan tasaisesti kaksilahkeisten keskuudessa. Enää ei ajatella ihonhoidon olevan pelkästään naisten juttu. Myös miehillä on oikeus huolehtia ihostaan!

Haluaisitko antaa mahdollisuuden ihonhoidon hyödyille? Siinä tapauksessa ihonhoito-oppaamme auttaa sinua ottamaan ihonhoidon osaksi elämääsi. Lupaamme, ettet tule katumaan!

Lue lisää


Näin valitset oikean partaöljyn - Lue vinkit!

Julkaistu: 20.9.2022

Oletko ponnistellut löytääksesi parrallesi sopivaa partaöljyä? Nõberu of Swedenin partaöljyistä löydät varmasti sinun parrallesi sopivan vaihtoehdon. Anna meidän auttaa sinua!

Lue lisää


Hiustenmuotoilun kolme kultaista sääntöä

Julkaistu: 20.9.2022

Hiustenmuotoilu on kuin taidetta. Se on samaan aikaan yksinkertaista ja haastavaa. Listasimme parhaimmat vinkit hiusten muotoiluun!

Kaikki alkaa hiusten pohjustuksesta. Pohjustuksessa luot hiuksiisi tuuheutta ja tekstuuria, joka toimii kivijalkana kampaukselle.

Lue lisää


Tavoitteena näyttävät viikset? Lue viiksien muotoilu -opas!

Julkaistu: 20.9.2022

Onko sinulla tavoitteena näyttävät viikset? Vai omistatko viikset, mutta niiden muotoilu tuottaa hankaluuksia? Artikkelissamme kerromme, miten viiksien muotoilu onnistuu helposti!

Lue lisää


Diego Dalla Palman ripsivärillä luot täydelliset säihkysilmät – Näin valitset sinulle sopivan ripsivärin

Julkaistu: 1.7.2022

Haluatko näyttävät ripset ilman, että sinun tarvitsee liimailla irtoripsiä tai käydä ripsienpidennyshuolloissa? Kun ripsiväri on valittu oikein ja kiinnität huomiota tekniikkaan, saat itsellesi upeat räpsyripset!

Diego Dalla Palman ripsiväreistä löytyy kaikille ripsityypeille sopiva tuote. Lue, miten valitset itsellesi täydellisen ripsivärin ja mikä Diego Dalla Palman ripsiväreistä sopii juuri sinulle!

Lue lisää


Me Naiset testasi hiusvoiteita – System Professional nappasi täydet pisteet

Julkaistu: 14.3.2022

Me Naiset -lehden toimitus testasi erilaisia hiuksiin jätettäviä hoitovoiteita. Täydet pisteet nappasi System Professional LuxeOil Cream Elixir, joka löytyy myös Kampaamotuotteet.fi -verkkokaupasta.

Lue lisää


KEVIN.MURPHY hurmaa toimivuudellaan ja eettisyydellään

Julkaistu: 25.2.2022

Australialainen hiustenhoitosarja KEVIN.MURPHY on noussut ikoniseksi brändiksi niin kuluttajien kuin ammattilaisten keskuudessa ympäri maailman. Ei ihme, sillä tuotteisiin on onnistuttu yhdistämään teknologia, toimivuus, ekologisuus ja visuaalisuus.

Nyt KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat saatavilla verkkokaupastamme!

Lue lisää


Hoida ikääntyvää ihoasi rakkaudella – Paras kosteusvoide ikääntyneelle iholle

Julkaistu: 3.2.2022

Ihon ikääntyminen on väistämätöntä meille kaikille. Ensimmäisten naururyppyjen ilmestyessä silmäkulmiin, moni alkaa katsella ikääntyneen ihon kosteusvoidepurkkeja aivan uusin silmin.

Lue lisää


Kosteuttava kasvovesi täydentää ihon kosteutuksen

Julkaistu: 16.9.2021

Kuuluuko sinun ihonhoitorutiineihisi kosteuttava kasvovesi? Jos vastasit kyllä, hienoa! Kasvovesi on kauneudenhoidon yksi väheksytyimpiä hoitotuotteita. Hoitavilta ominaisuuksiltaan kosteuttava kasvovesi on yksi tärkeimpiä tuotteita, mitä voi omistaa.

Lue lisää


12 yleisintä hiusmyyttiä – totta vai tarua?

Julkaistu: 27.4.2021

Olet varmasti kuullut erilaisia uskomuksia ja myyttejä hiusten hoitoon liittyen. Edelleen moni uskoo väittämiin, jotka olisi syytä jo viedä romukoppaan.

Nyt Kampaamotuotteet.fi verkkokaupan yrittäjä ja hiusalan asiantuntija Tomi Yrjänä kertoo meille, mitkä uskomuksista ovat pelkkää humpuukia ja mitkä totisinta totta!

Lue lisää


Palkittu K18 Hair Mask -hoitoaine korjaa hiukset ennennäkemättömällä tavalla

Julkaistu: 8.3.2021

Hiusalan uusi innovaatio on saanut suurta hehkutusta ympäri maailmaa.

Lue lisää


Miten saada mustapäät pois tehokkaasti? - Näin ehkäiset mustapäiden syntymistä!

Julkaistu: 2.2.2021

Mustapäät ovat sitten sitkeä vaiva! Mustapäiden syntymistä on vaikea saada kokonaan loppumaan. Hyvällä ihonhoidolla mustapäiden syntymistä voi kuitenkin ehkäistä ja olemassa olevia mustapäitä estää kasvamasta isommaksi.

Lue lisää


Diego Dalla Palmalta uusi kosteuttava linja - Hydration passion

Julkaistu: 4.12.2020

Diego Dalla Palma Milano seuraa uusimpia trendejä ja ihonhoidon teknologioita. DDP on nyt uudelleensuunnitellut ja luonut uudenlaisen kosteuttavan linjan tottelee nimeä HYDRATION PASSION.

Lue lisää


Ovatko kulmakarvasi ohuet ja harvat? Näin onnistut kulmakarvojen kasvatuksessa

Julkaistu: 6.11.2020

Kukapa ei pitäisi tuuheista ja kauniista kulmakarvoista. Syystä tai toisesta kulmakarvat ovat joskus harvat ja ohuet. Kaipaatko kenties keinoja kasvattaa kulmakarvoista jälleen tuuheat?

Lue lisää


Miksi sinun pitäisi valita silikoniton ja sulfaatiton shampoo?

Julkaistu: 17.9.2020

Yhä useampi suosii hiustenpesussa silikonittomia ja sulfaatittomia shampoita. Nämä kaksi ainesosaa ovat keskusteluissa usein pahiksen roolissa.

Miksi silikoneja ja sulfaatteja vältellään hiustuotteissa? Mitä silikonit ja sulfaatit itseasiassa ovat ja mikä niiden tarkoitus on kosmetiikassa?

Lue lisää


Mies, ota haltuun kasvojen ihonhoitorutiinit – Miesten ihonhoidon ABC

Julkaistu: 1.9.2020

Miesten ihonhoito kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Kasvojen ihosta huolehtiminen on mielletty lähinnä naisten jutuksi, vaikka todellisuudessa miesten on yhtä kannattavaa huolehtia ihostaan.

Lue lisää


Hiusten kasvatus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä – 8 vinkkiä nopeampaan hiusten kasvuun

Julkaistu: 11.6.2020

Moni pitkistä hiuksista haaveileva pohtii tälläkin hetkellä, miten nopeuttaisi hiusten kasvua. Hätäily ei auta. Hiusten kasvatus vaatii paljon kärsivällisyyttä ja aikaa hyvästä hoidosta huolimatta.

Lue lisää


Riesana kuivat hiukset? – Näin hiusten kosteuttaminen onnistuu!

Julkaistu: 27.4.2020

Kerromme tässä artikkelissa miten hiusten kosteutus käytännössä onnistuu, miten erotat kuivat hiukset vahingoittuneista ja miten voit ehkäistä kauniiden hiustesi kuivumisen.

Saat myös useita tuotevinkkejä, joilla helpotat hiusten kosteuden janoa tehokkaasti.

Lue lisää


Tilaa Kampaamotuotteilta yli 150 € - Saat lahjaksi lähes sadan euron arvoisen RVB Skinlab -tuotesetin!

Julkaistu: 9.4.2020

Oletko RVB Skinlab-ihonhoitosarjan fani? Vai oletko juuri tutustunut tähän suosittuun ihonhoitosarjaan ja haluaisit testata sarjan tuotteita?

Annamme 14:lle ensimmäiselle yli 150 € tilauksen tehneelle kaupan päälle tyylikkään RVB Skinlab meikkipussin, joka sisältää sarjan neljä matkakokoista ihonhoitotuotetta.

Lue lisää


Arganöljy hiuksille ja iholle – Miksi sinun tulisi käyttää arganöljyä kauneudenhoidossa?

Julkaistu: 31.3.2020

Ylellinen arganöljy on tunnettu sen erittäin hoitavista ja tehokkaista ominaisuuksistaan. Se on myös monipuolinen tuote, jota voi käyttää lähes mihin tahansa kauneudenhoidossa.

Kerromme artikkelissamme, miksi arganöljy on niin tehokasta ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää ihon- ja hiustenhoidossa.

Lue lisää


Rakastatko hiusöljyä? Tilaa yli 100 €, niin saat hiusöljyn kaupan päälle!

Julkaistu: 18.3.2020

Kampaamotuotteille on saapunut uutena hiustenhoitosarjana Moroccanoil. Tunnettu ja suosittu hiustenhoitosarja on muuttunut ikonikseksi kauneudenhoitobrändiksi meillä ja muualla maailmassa alle vuosikymmenessä.

Lue lisää


Uusi hiustenhoitosarjamme Moroccanoil hurmaa arganöljyllä

Julkaistu: 12.3.2020

Kampaamotuotteille on saapunut uutena hiustenhoitosarjana Moroccanoil. Tunnettu ja suosittu hiustenhoitosarja on muuttunut ikonikseksi kauneudenhoitobrändiksi meillä ja muualla maailmassa alle vuosikymmenessä.

Lue lisää


Hiirenhännästä leijonanharja – miten saada paksummat hiukset?

Julkaistu: 21.1.2020

Paksut hiukset ovat monen hentohiuksisen harras toive. Ohuita hiuksia sitoessa poninhännälle hiusten määrä tuntuu vähäiseltä ja näyttävien kampauksien tekeminen on liki mahdotonta.

Olipa hiustesi hentoisuudessa kyse geenitekijöistä tai jostain muusta, tässä artikkelissa kerromme miten saat paksummat hiukset!

Lue lisää


Atooppinen ihottuma kasvoissa? Lue atooppisen ihon hoito-opas!

Julkaistu: 3.12.2019

Kasvojen ihoa kutittaa ja kiristää? Atooppinen ihottuma on kiusallinen vaiva, joka pahenee usein varsinkin talven kynnyksellä, kun ilma muuttuu kuivaksi ja kylmäksi. Lue atooppisen ihon hoito-opas!

Lue lisää


Suosituimmat kampaamotuotteet 2019 - Ykkösenä tuote, joka jatkaa voittokulkuaan!

Julkaistu: 23.10.2019

Mitkä ovat olleet Kampaamotuotteet.fi -verkkokaupan suosituimmat tuotteet vuonna 2019? Kymmenen parhaan joukossa löytyy niin hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita kuin partatuotteita!

Lue lisää


Nõberu of Swedeniltä neljä uutta unisex-hiustuotetta!

Julkaistu: 7.10.2019

Kampaamotuotteille on saapunut Nõberu of Swedeniltä liuta uusia pomadeja sekä uusi hiusvaha. Vanhojen klassikko-hiusvahojen Fusion Clay-Gelin ja Classic Pasten kaveriksi on saapunut Strong Hold Wax, Cream Pomade, Matte Pomade ja Shine Pomade.

Lue lisää


Uusi tuoteperhe Dark Oil - Henkäyksen kevyttä ylellisyyttä

Julkaistu: 20.9.2019

Sebastian Professional on lanseerannut uuden Dark Oil -tuotesarjan ikonisen Dark Oil -hiusöljyn ympärille. Uusi tuotesarja sisältää shampoon, hoitoaineen, hiusnaamion sekä hiussuihkeen.

Lue lisää


Epäpuhdas iho on hoidettavissa – Lue epäpuhtaan ihon hoitovinkit!

Julkaistu: 12.9.2019

Epäpuhdas iho ja kipeät finnit voivat alentaa elämänlaatua huomattavasti. Finnien ja mustapäiden syntyminen ei ole vain murrosikäisten juttu, vaan siitä kärsivät aikuisetkin. Artikkelissa perehdymme siihen, mistä epäpuhdas iho voi olla seurausta ja millainen hoito on parasta, ettei itse vahingossa enää pahenna oireita.

Lue lisää


Korealainen ihonhoito – Näin otat sen osaksi omaa ihonhoitoasi!

Julkaistu: 5.9.2019

Korealainen ihonhoito on hurmannut monet meistä tehokkuudellaan ja puhdistavuudellaan. Kaukoidästä rantautunut ihonhoitorutiini sisältää 10 vaihetta, joiden aikana osa kasvojenhoitotuotteista kerrostetaan iholle jopa 7 kertaa. Kuulostaako hurjalta? Ei hätää, sillä kyseessä on omaan ihonhoitoon sovellettava hoitotyyli, jota ei tarvitse noudattaa orjallisesti vaihe vaiheelta.

Lue lisää


Uusi luonnollinen hiustenhoitosarja System Professional Inessence

Julkaistu: 2.9.2019

System Professional on lanseerannut uuden hoitolinjan hiuksille nimeltä Inessence. Sarja on kosteuttava, hiuskuituja vahvistava ja silottava, joka sopii kaikille hiustyypeille. Inessence-tuotteita voi käyttää yhdessä muiden System Professional -tuotteiden kanssa. Voit luoda hiuksillesi juuri sopivan hoitococktailin eri hoitolinjojen tuotteita yhdistelemällä.

Lue lisää


Hiusten syväpuhdistus – Lopputuloksena terveet ja ilmavat hiukset!

Julkaistu: 29.8.2019

Hiusten syväpuhdistus kuuluu tärkeänä osana hiustenhoitoon. Hiuksiin kertyy ympäristöstämme herkästi likaa ja jäämiä, jotka eivät irtoa tavallisessa shampoopesussa. Syväpuhdistus auttaa poistamaan kertymät, mutta sillä on muitakin hyviä puolia!

Lue lisää


Päänahan kuorinta on hiusten hyvinvoinnin kivijalka

Julkaistu: 19.8.2019

Koska olet viimeksi kiinnittänyt huomiota hiuspohjan hyvinvointiin? Oletko koskaan kuorinut päänahkaa? Hiusten terveyteen panostetaan paljon, mutta päänahka jää usein hiusten alle unohduksiin. Hiuspohjan hyvinvointi on kuitenkin avain terveisiin ja kiiltäviin kutreihin. Jos et ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota hiuspohjan terveyteen, artikkelimme on juuri sinulle.

Lue lisää


Vegaaninen kosmetiikka puolustaa eläinten oikeuksia - Näin tunnistat vegaanisen kosmetiikan!

Julkaistu: 14.8.2019

Oletko miettinyt, mitä eroa on luonnonkosmetiikalla ja vegaanisella kosmetiikalla? Tässä artikkelisarjan toisessa osassa kerromme, mitä on vegaaninen kosmetiikka, miten se eroaa luonnonkosmetiikasta sekä mitä kannattaa ottaa huomioon vegaanisten kosmetiikkatuoteiden valinnassa.

Lue lisää


Mitä on luonnonkosmetiikka? – Artikkelisarja kosmetiikan termeistä

Julkaistu: 5.8.2019

Olet saattanut kuulla joitakin näistä nimityksistä; synteettinen, luonnollinen ja vegaaninen kosmetiikka. Termejä on paljon ja ne voivat helposti mennä sekaisin. Teimme selventävän artikkelisarjan, missä kerromme luonnonkosmetiikan ja vegaanisen kosmetiikan eroista verrattuna perinteiseen kosmetiikkaan.

Lue lisää


Juurikasvu vihastuttaa ja ihastuttaa – Näin piilotat sen tai otat osaksi tyyliäsi!

Julkaistu: 28.5.2019

Juurikasvu on hiusten värjäyksen yksi ärsyttävimmistä puolista. Voimakas tyvikasvu tekee yleisilmeestä epäsiistin ja silmä tarttuu siihen helposti. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit häivyttää juurikasvun tyylikkäästi niin, etteivät muut edes huomaa sitä. Lisäksi saat tuttuun tapaan tuotevinkkimme juurikasvun peittämiseen.

Lue lisää

Paras apu hiustenlähtöön löytyy laadukkaista hiustuotteista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Julkaistu: 10.5.2019

Hiustenlähtö ja ensimmäiset kaljuuntumisen merkit säikäyttävät. Aikaisemmin hyväkuntoiset hiukset ovat voineet yhtäkkiä ohentua olemattomaksi hiirenhännäksi. Hiustenlähtö sekä hiusten oheneminen alentavat itsetuntoa ja aiheuttavat pahan mielen. Onneksi on olemassa kuitenkin keinoja vaikuttaa tähän inhottavaan ongelmaan!

Uudessa artikkelissamme saat kattavan ohjeistuksen ohenevien hiusten hoitoon. Mikä on paras apu hiustenlähtöön? Mistä kaljuuntuminen johtuu? Onko lisäravinteista apua hiusten ohenemiseen?

Lue lisää

Mikä on paras hoitoaine ja hiusnaamio vahingoittuneille hiuksille? Näitä tuotteita vaurioituneet hiuksesi rakastavat!

Julkaistu: 12.4.2019

Onko sinulla vaurioituneet hiukset? Oletko miettinyt, millaiset hiustenhoitotuotteet auttaisivat parhaiten palauttamaan hiuksesi kauniin kiiltäviksi ja terveiksi? Tässä artikkelissa saat tietää, miten tehohoidat vaurioituneita hiuksia kotona. Mikä on paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille? Entä paras tehohoito hiuksille?

Lue lisää

Mikä hoitaa ja mikä vahingoittaa hiuksia? Näin saat vaurioituneet hiukset kuntoon!

Julkaistu: 25.3.2019

Hapsottavatko hiuksesi kuin kasa olkia päässä? Ovatko hiuksesi katkeilleet ja kiillottomat? Vaurioituneet hiukset ovat hyvin yleinen ongelma ja varsinkin pitkähiuksiset kärsivät tästä ongelmasta. Vahingoittuneita hiuksia voi olla hankala käsitellä ja saada näyttämään hyvältä.

Lue lisää

Pintakuiva sekaiho – Näin hoidat ihosi tasapainoiseksi ja hyvinvoivaksi!

Julkaistu: 11.3.2019

Pintakuiva sekaiho on suomalaisten yleisin ihotyyppi. Sekaihon hoito aiheuttaa monelle päänvaivaa, sillä sen hoito voi olla hyvin haastavaa. Pintakuiva iho voi olla millä tahansa ihotyypillä, myöskin sekaiholla. Tällöin sitä kutsutaan pintakuivaksi sekaihoksi. Sekaiho voi muuttua esimerkiksi talven myötä pintakuivaksi, mikä hankaloittaa entisestään ihon hoitoa. Lue artikkelimme siitä, kuinka saat pintakuivasta sekaihosta kauniin tasaisen ja hyvinvoivan! Kerromme, millaiset ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ja mitä muuta sinun tulisi huomioida.

Lue lisää

Hyvästi kuiva iho! Lue kattava kuivan ihon hoito-opas

Julkaistu: 14.2.2019

Kuiva iho on kiusallinen vaiva. Lievimmillään iho tuntuu kireältä ja sitä voi kutittaa. Pahimmillaan iho halkeilee, hilseilee ja on kosketusarka. Kuivan ihon hoito tulee ajankohtaiseksi monella erityisesti talvella, kun paukkupakkaset ja kuiva sisäilma tekevät ihosta ropisevan kuivan.

Lue Kampaamotuotteet.fi verkkokaupan kattava kuivan ihon hoito-opas, niin sinun ei tarvitse enää kärsiä kuivan ihon aiheuttamista ongelmista!

Lue lisää

Rvb Skinlabin uusi ihonhoitosarja Petal Glow Age - kauniin ikääntymisen puolesta!

Julkaistu: 14.2.2019

Rvb Skinlab on lanseerannut upean Petal Glow Age- ihonhoitosarjan. Nämä kauniit ja ylelliset tuotteet kosteuttavat, heleyttävät ja tasoittavat kasvojen ihoa. Jos haluat ikääntyä kauniisti piilottelematta omaa ikääsi, nämä tuotteet ovat juuri sinulle!

Lue lisää

RVB Skinlab Moisturising - uusi kasvojenhoitolinja

Julkaistu: 6.2.2019

RVB Skinlab on lanseerannut uuden Moisturising -kasvojenhoitosarjan, jonka tuotteet ylläpitävät kosteustasapainoa, häivyttävät ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja helpottavat kireän ihon tunnetta. Tuotteet ovat hyviä myös rasittuneelle iholle, joka on kärsinyt ulkoisista ärsykkeistä, kuten auringosta, tuulesta, pakkasesta jne. Nämä tuotteet ovat loistavia kuivalle iholle ja yli 25-vuotiaille!

Lue lisää

Ihon kiinteytys – Näillä keinoilla saat takaisin tasaisen ja nuorekkaan ihon!

Julkaistu: 22.1.2019

Ihon kiinteytys voi tulla ajankohtaiseksi jossain vaiheessa elämää. Painonpudotuksen, ikääntymisen sekä epäterveellisten elämäntapojen myötä iho reagoi muuttumalla epätasaiseksi ja veltoksi. Ihon kiinteytys on kuitenkin mahdollista. Lue kuinka saat takaisin kiinteän, tasaisen sekä kauniin ihon!

Lue lisää

Miksi ghd on mielestämme paras suoristusrauta vuonna 2019?

Julkaistu: 3.1.2019

Ghd-suoristusrauta on yksi maailman suosituimmista muotoiluraudoista. Tämän suoristusraudan nimeen vannovat niin tavalliset kuluttajat, julkisuuden henkilöt kuin hiusstylistitkin ympäri maailmaa. Miksi ghd-suoristusrauta on mielestämme paras ja mikä on sen suosion taustalla?

Lue lisää

Hyaluronihappo seerumi - kasvohoitotuotteiden ykkönen

Julkaistu: 16.11.2018

Hyaluronihappo seerumi on tuote, joka kuuluisi kaikkien ottaa mukaan omaan kasvojenhoitorutiiniin. Tämä kasvojen tehokosteuttaja sopii niin miehille kuin naisille ja sen monipuoliset ominaisuudet sopivat kaikille ihotyypistä riippumatta. Jos olet kuvitellut että kasvoseerumit ovat vain vanhempien naisten luksustuotteita, niin oio käsityksesi oitis lukemalla artikkelimme hyaluronihappo seerumeista!

Lue lisää

Aitoja ripsiseerumi kokemuksia – hehkutettu RevitaLash Advanced!

Julkaistu: 9.11.2018

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on monen naisen vakituinen kauneudenhoitotuote, joka kuuluu arkiseen kauneudenhoitoon yhtälailla kuin kasvojen puhdistusaine tai kasvovoide. Ne naiset jotka eivät ole ripsiseerumia syystä tai toisesta kokeilleet, puolestaan usein pohtivat, toimiiko ripsiseerumi oikeasti ja onko se kaiken rahan arvoinen tuote. Millaisia ripsiseerumi kokemuksia muilla naisilla on?

Lue lisää

Hiusten suoristus ei ole koskaan ollut helpompaa – näin se tehdään!

Julkaistu: 23.10.2018

Hiusten suoristus on yksi helpoimmista, mutta silti ehkä myös yksi haastavimmista kampauksista tehdä. Monella meistä hius ei suoristu helpolla tai vähintäänkin latvat pörrööntyvät tai menevät laineille päivän aikana. Yllä mainitut ongelmat johtuvat yleensä huonosta suoristusraudasta ja/tai puutteellisesta muotoilutuotteiden käytöstä, jopa muotoilutuotteiden puuttumisesta kokonaan. Hiusten suoristaminen onnistuu kun käsissäsi on hyvä suoristusrauta, laadukkaat muotoilutuotteet sekä oikea tekniikka.

Lue lisää

Kiharat suoristusraudalla – näillä vinkeillä onnistut!

Julkaistu: 18.10.2018

Juhlat tulossa ja haaveilet hulmuavista ja isoista kiharoista hiuksissasi? Hiusten kihartaminen suoristusraudalla tai laineiden teko kuulostaa helpolta, mutta pyörittäessäsi hiuksia suoristusraudan ympärille, huomaatkin kuinka kiharoihin on ilmestynyt vekkejä ja hiussuortuvat ovat pyöreiden ja täyteläisten kiharoiden sijasta loivia ja lässähtäneitä. Ei hätää, lue vinkkiartikkelimme ja teet varmasti onnistuneet kiharat suoristusraudalla!

Lue lisää

Ripsienpidennys vai ripsien kasvattaminen ripsiseerumilla?

Julkaistu: 5.7.2018

Ripsienpidennykset jatkavat suosiotaan ja monella on ollut ripsipidennykset jo vuosia. Ripsipidennysten liimoille on mahdollista allergisoitua tai herkistyä, joten ne eivät sovi kaikille. Ripsien pidentämiseen kuluu vuodessa myös yllättävän kova summa rahaa.

Onko siis muita tapoja saada itselleen näyttävät ja kauniit ripset? Kyllä on.

Lue lisää

Hiusten muotoilu on villi viidakko – näin tunnistat hyvälaatuiset muotoilutuotteet!

Julkaistu: 5.7.2018

Muotoilutuotteiden laadukkuudessa on yllättävän suuria eroja. Samaan tarkoitukseen luodut tuotteet voivat koostua joko hyvä- tai huonolaatuisista raaka-aineista. Lopputuloksen kyllä huomaa - jos ei heti, niin viimeistään suihkun jälkeen.

Lue lisää

Ripsien kasvatus - näin onnistut!

Julkaistu: 16.5.2018

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, mutta kauneushoitolassa tehdyt ripsenpidennykset ovat liian kalliita, eikä joka-aamuinen irtoripsien liimaaminen houkuta? Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita.

Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Lue lisää

Kaljun hoito kotona salonkityyliin - Nõberu of Sweden on kaljun kaveri

Julkaistu: 3.5.2018

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!

Lue lisää

Mistä kuiva päänahka johtuu? Näillä ohjeilla päänahan kutina kuriin!

Julkaistu: 27.4.2018

Kuiva päänahka on harmillinen, mutta yleinen vaiva. Päänahan kutina voi johtua monesta syystä. Kerromme viisi syytä, jotka aiheuttavat päänahan kuivumista ja kutinaa sekä annamme jokaiseen niihin sopivan ratkaisun. Kampaamotuotteet.fi asiantuntija Tomi Yrjänä kertoo vinkit päänahan ongelmien hoitoon.

Lue lisää

Kuivashampoon ja hiuspuuterin käyttö – tiedätkö näiden hiustuotteiden eron?

Julkaistu: 26.4.2018

Hiuspuuteri ja kuivashampoo menevät välillä kotikäytössä sekaisin. Kokosimme asiantuntijan vinkit, joiden avulla saat parhaan hyödyn näistä hiustuotteista sekä opit ymmärtämään niiden eron ja käyttötarkoituksen. Tehdään hiuksistasi kauniit!

Lue lisää

Näin saat helppohoitoiset hiukset - hiustenhoitovinkit hyvään hiuspäivään!

Julkaistu: 23.3.2018

Näiden hiustenhoitovinkkien avulla sinulla on hyvä hiuspäivä joka päivä! Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntijan Tomi Yrjänän pro-vinkeillä saat helppohoitoiset hiukset. Listasimme myös hyvää hiuspäivää edistäviä tuotesuosituksia.

Lue lisää

Hemmottele elämäsi tärkeintä ihmistä – itseäsi!

Julkaistu: 7.3.2018

Naisten päivän kunniaksi haluamme muistuttaa kaikkia suomalaisia naisia pitämään huolta itsestään. Jokainen ansaitsee elämäänsä pientä hemmottelua. Lataa kaunis tehtäväkirja ja kiinnitä se vaikka jääkaapin oveen, niin muistat joka päivä hemmotella itseäsi.

Lue lisää

Naisten illan täydellinen ohjelma

Julkaistu: 5.2.2018

Mitä jos kokoaisit kotiin hyvän porukan ja viettäisitte rentouttavan naisten illan? Hyvää ruokaa ja juomaa, ihania kasvohoitoja ja taustalla kivaa musiikkia. Suunnittelimme teille iltaohjelman valmiiksi.

Lue lisää

Nõberu of Swedeniltä uutta miesten ihonhoitoon

Julkaistu: 29.06.2017

Nõberu of Sweden -tuotevalikoima laajeni kolmella miesten ihonhoitotuotteella: Cleansing Scrub (puhdistava kuorintavoide), Face Moisturiser (kosteuttava kasvovoide) ja Daily Face Wash (kasvojen pesuneste).

Nõberu of Sweden on kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Sarja laajenee jatkuvasti ja tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota miehille kaikki mitä kylpyhuoneessa tarvitaan. Laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Lue lisää

EVO Salty Dog Salt Spray ylivoimainen Ilta-Sanomien testissä

Julkaistu: 29.06.2017

Ilta-Sanomien MyStyle testasi viisi rakennetta ja surffimaista rantalookia tuovaa suolasuihketta. Testihenkilöllä oli runsaat, mutta ohuet ja liukkaat hiukset. EVO Salty Dog Salt Spray selviytyi testin selväksi voittajaksi arvosanalla 5/5!

EVO Salty Dog Salt Spray on merivesimäinen muotoilusuihke, joka on suunniteltu antamaan hiuksille suolaisen, rantaelämää huokuvan ja helposti muokattavan rakenteen. Lopputuloksena on mattainen viimeistely. Tuote sopii kaikille hiuksille, erityisesti normaaleille tai ohuille, liukkaille hiuksille, jotka kaipaavat hiukan karheutta.

Lue lisää

RVB Skinlab Icon Time - uusi intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus

Julkaistu: 17.4.2017

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro on julkaissut uuden anti-age -tuotelinjan. RVB Skinlab Icon Time on täydellinen vastaus ihosi tarpeisiin. Se on intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus, joka taistelee ryppyjä vastaan ja ehkäisee ihon veltostumista. Icon Time sisältää esinluokkaisia energisoivia elementtejä kullasta, hopeasta ja platinasta.

RVB Skinlab Icon Time anti-age -tuotteet sopivat kaikille yli 30-vuotiaille, jotka ovat huolissaan ihonsa ikääntymisestä.

Lue lisää

20 näppärää kauneudenhoitovinkkiä

Julkaistu: 17.1.2017

Listasimme 20 nopeaa ja näppärää kauneusvinkkiä kotona toteutettavaksi. Vinkeissä mukana myös tuotesuositukset.

Lue lisää