Tiesitkö, että RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro:n aurinkotuotteet ovat anti-age-vaikutteisia?

Julkaistu: 30.06.2017
Tiesitkö, että RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro:n aurinkotuotteet ovat anti-age-vaikutteisia?

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional SUN-aurinkotuotteet ovat uuden sukupolven anti-age-vaikutteisia tuotteita, jotka sisältävät älykkään suojan. Ne ovat valoaktiivisia, suojaavat ihoa valoikääntymiseltä ja solujen vahingoittumiselta muuttamalla aurinkoenergian valohoidoksi lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

RVB Skinlabin aurinkotuotteita käyttämällä saat säteilevän, pitkäkestoisen ja terveen rusketuksen. Saat tuotteista siis paljon monipuolisemman vaikutuksen kuin pelkän suojakertoimen. Tuotteet hyödyntävät auringon ominaisuuksia suojaten ihon nuorekkuutta ja terveyttä. Tämä on älykkään suojan ansiota, jolla on valodynaaminen ja kehittynyt kolmitahoinen UVA-, UVB- ja IR -aurinkosuojavaikutus. Nämä ominaisuudet saavat yhdessä aikaan aktiivisen suojakerroksen, joka säilyttää ihon kauneuden.

Suojakertoimen avulla iho sietää aurinkoa enemmän

Hyväkään suojakerroin ei kuitenkaan estä ihon palamista. Jos iho sietää aurinkoa 10min palamatta (punoittuu) esim. RVB Skinlab Protective cream SPF15 antaa sinulle mahdollisuuden nauttia auringosta 15x10 eli 150 min. Tosiasiassa suoja ei ole ihan näin kokonaisvaltainen esim. hikoilun vuoksi. Suojatuotteita tulisikin lisätä useasti varsinkin hikoillessa tai uimisen jälkeen.

Osa RVB Skinlab -aurinkotuotteista on vedenkestäviä, mutta osa kuitenkin lähtee pois jo pelkästään kosketuksen / hankauksen vuoksi. Jos oleilet pitkään auringossa, olisi aurinkosuojavoiteiden suojakertoimen hyvä olla SPF50 tai vähintään SPF30. On myös hyvä muista, että ihon kyky suojautua auringonsäteiltä on aina yksilöllinen.

Auringonoton jälkeen: After sun

Aurinko pääsee aina vaikuttamaan ihoon jonkin verran tehokkaasta suojauksesta huolimatta. Siksi after sun-tuotteet ovat tärkeä osa auringolta suojautumista. After sun -tuotteet hoitavat, kosteuttavat ja korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita ihossa auringossa oleskelun jälkeen.

After sun voiteet auttavat ihoa korjaamaan UV-säteilystä aiheutuneita soluvaurioita ja sillä tavalla auttavat ihoa uusiutumaan. Voiteet helpottavat iholla tuntuvaa kuumotusta, sillä ne sisältävät usein viilentäviä aineita. Hyvä after sun voide kosteuttaa auringon vaurioittaman ihon tavallista kosteusvoidetta tehokkaammin ja myös pidentää rusketuksen kestoa.

LÄHDE: ddppro.fiLue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit