Hyaluronihappo seerumi - kasvohoitotuotteiden ykkönen

Julkaistu: 16.11.2018
Hyaluronihappo seerumi - kasvohoitotuotteiden ykkönen

Hyaluronihappo seerumi on tuote, joka kuuluisi kaikkien ottaa mukaan omaan kasvojenhoitorutiiniin. Tämä kasvojen tehokosteuttaja sopii niin miehille kuin naisille ja sen monipuoliset ominaisuudet sopivat kaikille ihotyypistä riippumatta.

Jos olet kuvitellut että kasvoseerumit ovat vain vanhempien naisten luksustuotteita, niin oio käsityksesi oitis lukemalla artikkelimme hyaluronihappo seerumeista!

Hyaluronihappo seerumi sopii kaikille ihotyypeille – myös ongelmaiholle!

Hyaluronihappo seerumi on kosteuttavien ja täyttävien ominaisuuksiensa vuoksi suosittu tehohoitoaine kasvojen iholla. Hyaluronihappo voi sitoa itseensä 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Eli yksi gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä noin seitsemän litraa vettä.

Vedensitomisominaisuutensa takia hyaluronihappo on tehokkain kosteuttava ainesosa mitä tiedetään. Tämän ominaisuutensa ansiosta iho näyttää tasaiselta ja juonteet ovat hälvenneet, koska ihosolut ovat saaneet kosteutta ja ovat muuttuneet kosteuden myötä täyteläiseksi.

Hyaluronihappo on luonnostaan isomolekyylinen yhdiste mutta se on mahdollista pilkkoa pienimolekyyliseksi. Suurimolekyylinen hyaluronihappo tasoittaa ihon pintaa, kun taas pienimolekyylinen imeytyy ja edistää paremmin muiden ainesosien imeytymistä syvemmälle ihoon, kohottaen samalla juonteita sisältäpäin.

Hyaluronihappo seerumi on tuote joka sopii kaikille ihotyypeille, myös iho-ongelmaisille. Nuorella iholla se ylläpitää kosteustasapainoa ja tuo kasvoille hehkua. Ikääntyneelle iholle hyaluronihappo tuo edellä mainittujen lisäksi myös täyteläisyyttä ja silottaa kasvoja.

Hyaluronihappo seerumi on kuivaihoisten paras ystävä juuri sen kosteuttavan ominaisuuden vuoksi. Se on myös talviaikaan lyömätön tuote ja monet ovat saaneet avun talvikuivalle iholleen. Lisäksi monet herkkäihoiset ja jopa atoopikot pystyvät käyttämään hyaluronihappo seerumia, koska elimistössä on luonnostaan hyaluronihappoa. Myös rasvaisesta ihosta kärsivät voivat käyttää seerumia, sillä se ei tuki ihohuokosia rasvaisuudellaan.

RVB Skinlab Youth Venom Serum sisältää hyaluronihappoa.

RVB Skinlab Youth Venom Serum sisältää hyaluronihappoa.

Hyaluronihapon haittavaikutukset ovat olemattomat

Hyaluronihappo seerumi sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on polysakkaridi, joka on pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Sitä esiintyy elimistössämme ja kaikkialla luonnossa. Hyaluronihappoa löytyy varsinkin nivelnesteestä, rustosta, silmän lasiaisesta sekä iholta. Se toimii kudoksissamme eräänlaisena voiteluaineena. Iän myötä hyaluronihappo vähenee elimistössämme ja tämän johdosta kasvoihimme alkaa muodostumaan juonteita ja ihon veltostumista.

Hyaluronihappoa käytetään hyvin paljon täyteaineena pistoshoidoissa juuri sen luonnollisuuden ja turvallisuuden vuoksi. Koska hyaluronihappoa on jokaisen elimistössä, oikein tehtynä sitä on turvallista käyttää ja haittavaikutuksia ei tiedetä ilmaantuneen. Luonnollisuutensa vuoksi se on myös turvallinen ainesosa jokapäiväisessä kosmetiikassa.

Hyaluronihappoa valmistetaan keinotekoisesti, mutta sitä myös erotetaan mm. kukkojen heltoista. Vegaanin kannattaakin selvittää aina tuotteen omilta kotisivuilta, myyjältä tai tuotteen INCI-listasta tuotteen vegaanisuus, jos on aikeissa satsata seerumiin.

Hyaluronihappo seerumi on hyvä lisä kasvojen ihonhoitoon

Seerumi on tiivistemäinen tuote, joka on hoitavuudeltaan tehokkaampi kuin esimerkiksi kasvovoide. Sitä käytetään kuuriluontoisesti noin pari kertaa vuodessa. Seerumi levitetään aina kasvojen pesun jälkeen kun kasvovesi on levitetty. Jos hyaluronihappo seerumi on isomolekyylinen, eikä sitä ole pilkottu pienimolekyyliseksi, se ei välttämättä imeydy yhtä tehokkaasti iholla jos sitä annostelee liikaa. Tämä voi ilmetä seerumin rullaantumisena meikin alla. Muista siis levittää tuotetta maltilla, pari tippaa riittää hyvin kasvoille.

Kun seerumi on levitetty, lisää vielä kasvovoide tai kasvoöljy. Kasvovoiteen levitys on tärkeää, sillä hyaluronihapon pitää kiinnittyä iholle. Kasvovoide ikään kuin lukitsee hyaluronihapon sitoman kosteuden sisään. Näin hyaluronihapon kosteuttava ja hoitava vaikutus kestää iholla pidempään.

Juonteita kasvoilla? Osta RVB Skinlab Youth Venom Serum!

RVB Skinlabin valmistama Youth Venom Serum on kliinisesti testattu tuote, jonka 3D relaxing action -vaikutus rentouttaa ihon mikro-supistuksia, jolloin syvimpien ja pysyvimpien juonteiden määrä, volyymi ja syvyys pienenee.

Tuote sisältää hyaluronihappoa, glykaania, jojobaöljyä sekä jäljiteltyä µ -CONOTOXIN III – Conus-kotilon myrkkyä, joka ehkäisee mutta myös vähentää jo ilmestyneitä juonteita ja ryppyjä. Tämä tuote sopii kaiken ikäisille naisille, joilla on juonteita ja ilmejuonteita.

Lisäksi löydät meiltä saman sarjan Youth Venom the Cream, joka tehostaa juonteiden hälvenemistä yhdessä seerumin kanssa. Tuote sisältää seerumin tavoin myös hyaluronihappoa, jota on suuri- ja pienimolekyylisenä, sekä µ -CONOTOXIN III – Conus-kotilon myrkkyä. Tuotteessa on ihanan täyteläinen ja ylellinen koostumus. Tuote tehostaa ihon nuoruutta ja kauneutta.

Katso ja testaa: RVB Skinlab Youth Venom Serum ja RVB Skinlab Youth Venom the Cream!

RVB Skinlab Youth Venom Serum

Hyödynnä Youth Venom Serum-ale!

Nyt sinulla on oiva tilaisuus tutustua RVB Skinlabin Youth Venom -tuotteisiin.
Saat Youth Venom Serumin hintaan 123,90 € (5 € alennus),
kun käytät alekoodia VENOM SERUM

KATSO & OSTA

Hyödynnä Youth Venom the Cream-ale!

Nyt sinulla on oiva tilaisuus tutustua RVB Skinlabin Youth Venom -tuotteisiin.
Saat Youth Venom the Creamin hintaan 144,90 € (14 € alennus),
kun käytät alekoodia VENOM CREAM

KATSO & OSTA
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.