Diego Dalla Palman uusi ihonhoitosarja Petal Glow Age - kauniin ikääntymisen puolesta!

Julkaistu: 14.02.2019
Diego Dalla Palman uusi ihonhoitosarja Petal Glow Age - kauniin ikääntymisen puolesta!

Diego Dalla Palma on lanseerannut upean Petal Glow Age -ihonhoitosarjan. Nämä kauniit ja ylelliset tuotteet kosteuttavat, heleyttävät ja tasoittavat kasvojen ihoa. Jos haluat ikääntyä kauniisti piilottelematta omaa ikääsi, nämä tuotteet ovat juuri sinulle!

On havahduttu, että onkin ihan hyvä asia näyttää ikäiseltään. Siinä missä ennen on yritetty näyttää mahdollisimman nuorelta, nyt halutaan näyttää oman ikäiseltä. Ihmiset eivät enää pelkää näyttää todellista ikäänsä, vaan pitävät huolta itsestään. Tämä on synnyttänyt uuden ihonhoitotrendin, joka on kokonaisvaltainen elämäntyyli; kaunis ikääntyminen!

Kaukoidästä lähtenyt ihonhoitotrendi sisältää ajatuksen, että avain kauniiseen ihoon on sen oikeanlainen hoito kaiken ikäisenä. Hehkuva ja heleä iho tulee terveistä elämäntavoista ja sisäisestä nuoruudesta, joka ei ole kytköksissä oikeaan ikään. Kaunista ja oikein hoidettua ihoa korostetaan luonnollisen heleällä meikillä. Näiden kahden trendin innoittamana on syntynyt Petal Glow Age -ihonhoitolinja!

Petal Glow Age -ihonhoitosarja tehostaa ikääntyneen ihon luonnollista kauneutta. Tuotteet sisältävät Jalurose CPX -kaksoisyhdistettä, jonka tehoaineina ovat hyaluronihappo ja damaskoksen ruusu-uute. Hyaluronihappo on erityisen tunnettu kosteuttavasta sekä silottavasta vaikutuksesta ja damaskoksen ruusu-uute kirkastaa samentunutta ihoa.

Jalurose CPX -yhdiste auttaa ihoa valmistautumaan ikääntymisen tuomiin haasteisiin positiivisesti. Ihon alla, solujen keskuudessa tehoaine stimuloi solujen lisääntymistä ja pitkäikäisyyttä. Se lisää kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa, tehden ihosta näin kuulaan, kosteutetun ja tasaisen. Tuotteet eivät sisällä parafiinia, mineraaliöljyjä eikä propyleeniglykolia.

Diego Dalla Palma Petal Glow Age-tuotteet

Diego Dalla Palma Petal Glow Age Radiance Infusion-seerumi

Raikas ja hellävarainen seerumi, joka silottaa ja syväkosteuttaa ihoa välittömästi! Tuote häivyttää ikääntymisen merkkejä, jolloin iho tuntuu pehmeältä ja näyttää kirkkaalta. Tuotteen sisältämät ruusun terälehdet sulautuvat ihoon kosteuttaen ihoa. Lisäksi tuote sisältää B5 pro -vitamiinia, jolla on uudistava ja kosteuttava vaikutus. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi levitetään ennen Multiradiance Replumping voidetta aamuin illoin.

Tutustu tarkemmin
Diego Dalla Palma Radiance Infusion-seerumi

Diego Dalla Palma Petal Glow Age Multi-radiance Replumping Cream

Pehmeä ja ihanan samettimainen voide sisältää Jalurose CPX-yhdistettä ja damaskoksen ruusu-uutetta vähentäen ikääntymisen merkkejä. Voiteessa on pinkkejä hyaluronimikropalloja, jotka sisältävät valoa heijastavia pigmenttejä. Iholle levitettäessä mikropallot sulautuvat iholle vapauttaen hyaluronihappoa ja heijastavia pigmenttejä. Tämä tekee ihosta erittäin kosteutetun, näyttäen samalla kauniin heleältä ja tasaiselta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Voidetta levitetään aamuin illoin.

Tutustu tarkemmin
Diego Dalla Palma Multiradiance Replumping Cream

Diego Dalla Palma Petal Glow Age Multi-radiance Replumping Mask

Täyteläinen ja samettinen intensiivivoide ravitsee ja tasoittaa väsynyttä ihoa. Tuote sisältää ruusun terälehtiä, jotka sulautuvat iholle kosteuttaen ihoa syvältä. Voide vahvistaa ihoa tehden siitä kosteutetun, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen koko päiväksi. Tuote sisältää hyaluronimikropalloja, jotka sisältävät valoa heijastavia pigmenttejä. Iholle levitettäessä mikropallot sulautuvat iholle vapauttaen hyaluronihappoa ja heijastavia pigmenttejä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Naamio levitetään kasvoille 1-2 kertaa viikossa.

Tutustu tarkemmin
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.