Uusi luonnollinen hiustenhoitosarja System Professional Inessence

Julkaistu: 02.09.2019
Uusi luonnollinen hiustenhoitosarja System Professional Inessence

System Professional on lanseerannut uuden hoitolinjan hiuksille nimeltä Inessence. Sarja on kosteuttava, hiuskuituja vahvistava ja silottava, joka sopii kaikille hiustyypeille.

Inessence-tuotteita voi käyttää yhdessä muiden System Professional -tuotteiden kanssa. Voit luoda hiuksillesi juuri sopivan hoitococktailin eri hoitolinjojen tuotteita yhdistelemällä.

Inspiraationa luonto

Sarjan inspiraatio on lähtöisin luonnosta. Tuotteiden raaka-aineet on mahdollisimman luonnollisia ja vähän käsiteltyjä. Tuotteiden ainesosat ovat jopa 96% luonnollisia.

Sarjan aktiivi-aineena on acai-marjan kantasolu-uute, joka suojaa hiuksia ympäristön epäpuhtauksilta ja ravitsee hiusta ravinteillaan.

Acai-marjan lisäksi tuotteet sisältävät mangon terälehtiä, inkivääriä ja hunajaa. Näiden raaka-aineiden yhteisvaikutuksesta hiuksista tulee kauniin kiiltävät, sileät ja hyvinvoivat.

Tuotteista on poistettu kaikki turhat ainesosat kuten sulfaatit, parabeenit ja silikonit.

Sarjan shampoo ja hoitosuihke sisältävät UV-suojan, joka ehkäisee auringon uv-säteitä vahingoittamasta hiuksia.

Inessence-sarja sisältää shampoon, hoitoaineen, hiusnaamion ja hiussuihkeen.

System Professional Inessence Shampoo

System Professional Inessence Shampoo on hellävarainen puhdistustuote, joka hoitaa hiuksesi elinvoimaiseksi ja vahvaksi. Shampoo vähentää hiusten pörröisyyttä ja parantaa kammattavuutta, jolloin muotoilu ja hiusten hallittavuus on helppoa. Shampoo kosteuttaa kevyesti ja pehmentää hiusta. Se suojaa ympäristön tuomilta epäpuhtauksilta ja auringon UV-säteiltä.

System Professional Inessence Conditioner

System Professional Inessence Conditioner on hiuksia silottava ja pehmentävä hoitoaine. Hoitoaine vahvistaa hiuskuituja, jolloin pörröisyys vähenee ja hiukset ovat helpommin muotoiltavissa.


System Professional Inessence Mask

System Professional Inessence Mask on tehokkaasti hiuksia pehmentävä ja silottava hiusnaamio. Pörröisyys vähenee ja hiuksia on huomattavasti helpompi harjata. Hiuksista tulee hallittavat ja helposti muotoiltavat.

System Professional Inessence Mist

System Professional Inessence Mist viimeistelevä suihke, joka kosteuttaa kevyesti ja suojaa mekaanisilta vaurioilta. Suihke vähentää pörröisyyttä ja silottaa. UV-suoja ehkäisee auringon ultraviolettisäteiltä ja muilta ulkoisilta rasitteilta. Lopputuloksena on kiiltävät ja hyvinvoivat hiukset.


Tutustu uutuustuotteisiin
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.