Suosituimmat kampaamotuotteet 2019 – Ykkösenä tuote, joka jatkaa voittokulkuaan!

Julkaistu: 23.10.2019
Suosituimmat kampaamotuotteet 2019 – Ykkösenä tuote, joka jatkaa voittokulkuaan!

Mitkä ovat olleet Kampaamotuotteet.fi -verkkokaupan suosituimmat tuotteet vuonna 2019? Kymmenen parhaan joukossa löytyy niin hiustenhoitotuotteitaihonhoitotuotteita kuin partatuotteita!

Voittaja ei yllättänyt ainakaan Kampaamotuotteiden tiimiä, sillä kyseessä tuote, joka on vakuuttanut monet naiset ympäri maailmaa tehokkuudellaan. Olisiko tässä listassa lahjavinkkejä isänpäiväksi tai joululahjoja ystävälle, perheenjäsenelle tai itselle?

RVB Skinlab Revitalising Tonic

10. RVB Skinlab Revitalising Tonic

Revitalising Tonic -kasvovesi on hurmannut asiakkaamme kosteuttavalla ja tasapainottavalla vaikutuksellaan. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja tekee ihosta täyteläisen kosteutetun sekä kuulaan. Tuote ei sisällä yhtään kuivattavaa alkoholia!

KATSO TUOTE


Nioxin Cleanser Shampoo System 4

9. Nioxin Cleanser Shampoo System 4

Nioxin Cleanser Shampoo System 4 on shampoo reilusti oheneville ja värjätyille hiuksille. Hiuksista tulee ihanan tuuheat ja huomattavasti paksummat.

Shampoo poistaa karvatuppea tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita. Se säilyttää hiusten värin kauniina ja hiukset voivat tasapainoisemmin.

KATSO TUOTE


Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

8. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

Partaöljy on parrakkaiden must-tuote! Nõberu of Sweden Feather Beard Oil suojaa ja kosteuttaa partakarvoja ja parran alla majailevaa ihoa. Se ehkäisee kutinaa, ihon ärtymistä ja hilseilyä.

Kevyt partaöljy on sopii lyhyelle- ja sänkimittaiselle parralle. Miellyttävät tuoksut antavat loppusilauksen viimeistellylle lookille!

KATSO TUOTE


Nõberu of Sweden Beard Balm

7. Nõberu of Sweden Beard Balm

Nõberu of Sweden Beard Balm sisältää partavahan ja partabalsamin ominaisuudet. Vaha suojaa ja kosteuttaa partakarvoja hankaukselta, kuivuudelta ja katkeilulta. Se muotoilee parran siistiksi ja hyväntuoksuiksi.

Tuote sisältää erilaisia kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten mehiläisvahaa, manteliöljyä sekä kookosöljyä. Ja jos olet lähdössä matkalle, partavahaa on saatavana myös matkakokoisena!

KATSO TUOTE


Sassoon Professional Illuminating Clean Shampoo

6. Sassoon Professional Illuminating Clean Shampoo

Laadukas kampaamosarja Sassoon on päässyt listaan tuotteella Illuminating Clean Shampoo. Värikäsitellyille hiuksille suunnattu shampoo suojaa ja kosteuttaa hiuksia. Hellävaraisesti puhdistava shampoo jättää hiukset ilmaviksi, kiiltäviksi ja kirkkaiksi.

KATSO TUOTE


RVB Skinlab Micellar Cleansing Milk

5. RVB Skinlab Micellar Cleansing Milk

Kasvojenpuhdistustuotteista RVB Skinlab Micellar Cleansing Milk on suosituin tuotteemme, eikä ihme. Puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisesti puhdistavan ominaisuutensa vuoksi.

Voit puhdistaa silmä- ja kasvomeikit pois ilman että silmät ärsyyntyvät. Puhdistusmaito säilyttää ihon optimaalisen tasapainon ja ehkäisee veden kuivattavaa vaikutusta.

KATSO TUOTE


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

4. Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Kampaamotuotteilla vierailee paljon parrakkaita kavereita, sillä Nõberu of Swedenin Heavy Beard Oil on sijalla neljä.

Vahva partaöljy suojaa, kosteuttaa ja korjaa partakarvoja sekä ehkäisee ihon kutinaa parran alla. Vahva partaöljy on kosteuttava ja ravitseva sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä.

KATSO TUOTE


Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuteri

3. Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuteri

Kolmanneksi on noussut ammattimainen ja vedenkestävä tyviväripuuteri Color Wow Root Cover Up.

Luomivärimäinen puuteri peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset helposti ja nopeasti säilyttäen kuitenkin hiusten oman kiillon ja luonnollisen tuntumansa.

Seitsemästä sävyvaihtoehdosta löydät varmasti omaan hiusten väriin sopivan sävyn. Tuote ei sisällä vahaa tai hiusväriä, jolloin ei tarvitse pelätä paikkojen sotkeentumista.

KATSO TUOTE


Silk Fibre Lash -kuituripsiväri

2. Silk Fibre Lash -kuituripsiväri

Toiseksi yltänyt Silk Fibre Lash -kuituripsiväri luo hurmaavat ripset käden käänteessä.

Ripsiväri pidentää ja tuuhentaa ripsiä kuitujensa ansiosta. Kaksivaiheisessa levityksessä ripset pohjustetaan geelillä, jonka jälkeen ripsiin harjataan luonnollisia kuituja.

Vedenkestävä koostumus on vegaaninen ja sopii piilolinssien käyttäjille.

KATSO TUOTE


RevitaLash Advanced -ripsiseerumi

1. RevitaLash Advanced -ripsiseerumi

Kärkeen on yltänyt mikäs muukaan kuin RevitaLash Advanced -ripsiseerumi!

Huippusuosittu tuote on vakuuttanut käyttäjistään jopa 97%! Ripsiseerumi tukee ja kasvattaa omia ripsiä edistyksellisellä teknologiallaan. Kosmeettinen koostumus sisältää mm. biotiinia, antioksidantteja ja B-vitamiinia.

Revitalash Advanced -ripsiseerumi on ihotauti- sekä silmälääkärin tarkistama tuote ja sillä on erittäin ihoystävällinen koostumus.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin RevitaLash Advanced ripsiseerumista artikkelissamme Aitoja ripsiseerumi kokemuksia – hehkutettu RevitaLash Advanced!.

KATSO TUOTE

Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.