Uusi hiustenhoitosarjamme Moroccanoil hurmaa arganöljyllä

Julkaistu: 12.03.2020
Uusi hiustenhoitosarjamme Moroccanoil hurmaa arganöljyllä

Kampaamotuotteille on saapunut uutena hiustenhoitosarjana Moroccanoil. Tunnettu ja suosittu hiustenhoitosarja on muuttunut ikonikseksi kauneudenhoitobrändiksi meillä ja muualla maailmassa alle vuosikymmenessä.

Moroccanoililla tärkeintä asia ovat terveet ja luonnollisen kauniit hiukset. Moroccanoil haluaa olla myös hiustenhoidon innovaatioiden kärkipäässä.

Arganöljy sisältää hiusta helliviä rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja

Kaikki Moroccanoil-tuotteet sisältävät sarjan tunnusainesosaa, arganöljyä. Arganöljyn hoitavat ainesosat tekevät hiuksista luonnollisen sileät ja kiiltävät, parantaen samalla niiden kuntoa jokaisen käyttökerran myötä.

Tuotteissa käytetään vain korkealuokkaisinta, kylmäpuristettua arganöljyä. Kylmäpuristus säilyttää arganöljyn hoitavat ainesosat ja kauniin kullankeltaisen sävyn.

Vallankumouksellinen Moroccanoil Treatment -hiusöljy

Moroccanoil Treatment

Moroccanoilin ensimmäinen tuote Moroccanoil Treatment -hiusöljy loi perustan tälle upealle hiustenhoitosarjalle, jota hiusalan ammattilaiset suosivat ympäri maailmaa.

Laadukas hiusöljy sopii koostumuksensa ansiosta hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn. Se hoitaa ja ravitsee hiuksia parantaen niiden kuntoa pitkäkestoisesti.

Hiusöljy selvittää takkuja hellävaraisesti, nopeuttaa hiusten kuivumista ja parantaa kiiltoa. Lopputuloksena on helpommin käsiteltävät, sileät ja ravitut hiukset.

Moroccanoil Treatment -hiusöljyä voi sekoittaa muutaman tipan sarjan hiusnaamioiden sekaan tuomaan lisää hoitavuutta. Hiusöljy sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti hennoille ja karheille hiuksille.


Moroccanoilin tunnusomainen tuoksusisältää ambran mausteiset aromit ja makeat kukkaistuoksut rauhoittavat ja herättävät samalla kaikki aistit.

TUTUSTU TUOTESARJAAN
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.