Palkittu K18 Hair Mask -hoitoaine korjaa hiukset ennennäkemättömällä tavalla

Julkaistu: 08.03.2021
Palkittu K18 Hair Mask -hoitoaine korjaa hiukset ennennäkemättömällä tavalla

Hiusalan uusi innovaatio on saanut suurta hehkutusta ympäri maailmaa.

K18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka lupaa korjata hiuksen rakennevauriot neljässä minuutissa.

Vuosikymmenen kestäneessä tutkimustyössä tutkittiin 1242 dekapeptidiä, jotka ovat ihmisessä olevia keratiiniproteiineja. Tutkimuksen ansiosta onnistuttiin luomaan mullistava hoitoaine, joka hyödyntää hiuksen oman keratiinin DNA-rakennetta korjatakseen rakennevauriot.

Hoitoaine sisältää patentoitua K18Peptide -peptidiä, joka palauttaa biomimeettiesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen ennennäkemättömän pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Peptidin ansiosta hiuksista tulee jälleen elinvoimaiset, sileät ja vahvat.

Hoitoaineen luvataan palauttavan 91 % hiuksen alkuperäisestä lujuudesta ja 94 % alkuperäisestä joustavuudesta.  

K18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn sekä lämpö- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamia vaurioita.  

Se myös ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista.

Tuotteen ph-arvo on 5.0-6.0, joka on ihanteellinen hiukselle.

Näin K18Peptide -peptidi toimii

Hiuksen keratiinirakenne muodostuu kolmesta erilaisesta sidoksesta, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta.

Rikkisidokset ovat merkittävässä roolissa hiuksen kokonaisvahvuudessa. Kun rikkisidokseen sitoutuu vaurioittava happiatomi, hiuksen keratiinirakenne rikkoutuu ja hius vaurioituu.

K18Hair -hoitoaineen sisältämä K18Peptide kuljettaa hiuksen kuitukerrokseen aminohappoja, joka yhdistää keratiiniketjut ja uudelleenrakentaa rikkisillat.

K18Peptide muuntuu osaksi hiuksen keratiinirakennetta.

Näin käytät K18 Hair Mask -hoitoainetta

  • Pese hiukset normaalisti shampoolla, mutta älä käytä hoitoainetta.
  • Pyyhekuivaa hiukset.
  • Paina ensin yksi painallus K18 Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä tasaisesti latvoista tyveen.
  • Anna vaikuttaa 4 minuuttia, älä huuhtele.
  • Muotoile normaaliin tapaan.


Koska hiukset ovat jatkuvasti alttiina vaurioitumiselle ja rasitukselle, käytä hoitoainetta kuuriluontoisesti 4-6 peräkkäisessä pesussa. Jatkossa hoitoaine levitetään 3-4 pesun välein.

Saatavilla kahdessa eri koossa

Löydät meiltä K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Maskin kahdessa koossa. 50 ml kokoinen peruspakkaus on hinnaltaan 79,00 € ja 5 ml tutustumiskoko puolestaan 12,00 €.

TUTUSTU JA OSTA
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.