KEVIN.MURPHY hurmaa toimivuudellaan ja eettisyydellään

Julkaistu: 25.02.2022
KEVIN.MURPHY hurmaa toimivuudellaan ja eettisyydellään

Australialainen hiustenhoitosarja KEVIN.MURPHY on noussut ikoniseksi brändiksi niin kuluttajien kuin ammattilaisten keskuudessa ympäri maailman. Ei ihme, sillä tuotteisiin on onnistuttu yhdistämään teknologia, toimivuus, ekologisuus ja visuaalisuus.

Nyt KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat saatavilla Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupassa!

Hyödynnä tutustumistarjous!

Kaikki KEVIN.MURPHY tuotteet nyt -15%! Ale voimassa 11.3.2022 asti.

HYÖDYNNÄ TARJOUS

KEVIN.MURPHY syntyi halusta saada tehokkaampia hiustuotteita

KEVIN.MURPHY-tuotteiden takana on kampaaja ja stailaaja Kevin Murphy. Hän on luonut upeita kampauksia suurimpien muotilehtien kansiin sekä työskennellyt muotinäytöksissä ja elokuvien kulisseissa.

Kuvaus- ja näytöspäivänä hiustuotteilta vaaditaan tehokasta suorituskykyä, mutta Murphy ei ollut tyytyväinen saatavilla oleviin hiustuotteisiin. Tyytymättömyys toimi kannustimena oman tuotemerkin luomiseen.

Hyödyntämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä pienimolekyylisiä raaka-aineita, Kevin Murphy onnistui luomaan koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka muotoilevat kampauksen tuuheaksi ja kestäväksi. Kestävä kampaus ei latistu päivän mittaan.

KEVIN.MURPHY-tuotteiden raaka-aineet ovat luomuviljeltyjä ja luonnosta ekologisesti poimittuja.KEVIN.MURPHY-tuotteiden raaka-aineet ovat luomuviljeltyjä ja luonnosta ekologisesti poimittuja.

Luonnolliset raaka-aineet ilman eläinkokeita

KEVIN.MURPHY-tuotteiden koko elinkaaressa on mietitty ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä.

Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja luonnosta saatavia raaka-aineita, jotka ovat peräisin luomuviljelyyn keskittyneiltä yrityksiltä. Raaka-aineita poimitaan myös suoraan luonnosta ekologisilla sadonkorjuutekniikoilla.

KEVIN.MURPHY-tuotteissa hoitavina ainesosina käytetään muun muassa baobab-öljyä, bambu-uutetta, sheavoita sekä mango- ja murumuruvoita. Tuotteissa vältetään haitallisia ainesosia, kuten sulfaatteja ja parabeeneja.

Eläinkokeet ovat tiukasti pannassa KEVIN.MURPHY:llä. Cruelty Free -sertifikaatti onkin löydettävissä kaikista tuotepakkauksista. Sen sijaan uudet tuotteet testataan aina hiusmalleilla.

People for Ethical Treatment of Animals, eli PETA on hyväksynyt KEVIN.MURPHY:n listalleen suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä.

 

Ilmastonmuutoksen vastaista työtä yksi pakkaus kerrallaan

KEVIN.MURPHY-tuotteet tunnistaa suloisen pastellisista ja neliskanttisista pakkauksista.

Kulmikkailla pakkauksilla on syynsä: tuotetta mahtuu enemmän pienempään pakkaukseen, toisin kuin perinteiseen pyöreään pakkaukseen. Muotoilu vie myös 40 % vähemmän pakkausmateriaalia ja vähemmän tilaa kuljetuksessa.

Pakkauksissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmuovia.Pakkauksissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmuovia.

Pakkaukset valmistetaan lähes kokonaan käytetyistä vesipulloista, meristä kerätystä muovista, kierrätysmuovista ja -paperista.

KEVIN.MURPHY on mukana Al Goren The Climate Reality Project -ilmastonmuutosohjelmassa. Globaali, voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja luo aktiivisesti ratkaisuja ruohonjuuritasolla ilmastohaasteisiin.

KEVIN.MURPHY tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Projectille kompensoidakseen globaalia hiilijalanjälkeä.

Esimerkiksi jokaisesta myydystä KEVIN.MURPHY FRESH.HAIR -kuivashampoosta menee osuus The Climate Reality Projectille. Vuonna 2018 KEVIN.MURPHY lahjoitti tuotoistaan yli 100 000 dollaria ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Hyväntekeväisyyttä tehdään säännöllisesti myös muun muassa rintasyövän ehkäisyyn ja tutkimiseen (Wings of Karen), syöpäsairauksien ehkäisyyn ja tutkimiseen (EORTC), sekä alkuperäiskansojen tukemiseen modernisoituvassa maailmassa (Culture Is Life).

 

Tutustu KEVIN.MURPHY-tuoteperheisiin

KEVIN.MURPHY-tuoteperheistä on helppo valita omalle hiustyypille sopivat tuotteet. Tutustu kunkin tuoteperheen tarkoitukseen ja KEVIN.MURPHY-tuotteisiin!

KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.RINSE

HYDRATE – tumman violetit pakkaukset syväkosteuttavat kuivia hiuksia.

KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.RINSE on syväkosteuttava hoitoaine, joka sisältää vitamiineja ja leväuutetta. Lopputuloksena on helposti kammattavat ja sileät hiukset.

Tutustu tuotteeseen

VOLUME – hempeän vaaleanpunaiset pakkaukset tuuheuttavat hentoja ja ohuita hiuksia.

KEVIN.MURPHY ANTI.GRAVITY.SPRAY on volyymiälisäävä muotoilusuihke, joka kosteuttaa ja pehmentää hiusta.

Tutustu tuotteeseen

BLONDE – liilat pakkaukset hoitavat vaaleita hiuksia jataittavat lämpimiä sävyjä pois.

KEVIN.MURPHY SHIMMER.ME BLONDE on korjaava kiiltosuihke, joka kosteuttaa ja korjaa vaalennettuja ja raidoitettuja hiuksia.

Tutustu tuotteeseen

REPAIR – siniset pakkaukset korjaavat ja vahvistavat vaurioituneita hiuksia.

KEVIN.MURPHY REPAIR-ME.WASH on korjaava ja jälleenrakentava shampoo. Hoitaa vaurioituneet hiukset pehmeiksi ja elinvoimaiseksi.

Tutustu tuotteeseen

SMOOTH – keltaiset pakkaukset silottavat ja kosteuttavat karheita, paksuja ja pörröisiä hiuksia.

KEVIN.MURPHY SMOOTH.AGAIN on hiuksiin jätettävä hoito- ja muotoiluvoide, joka kosteuttaa ja silottaa hiuksia tehokkaasti.

Tutustu tuotteeseen

TEXTURE – pehmeän beigen väriset pakkaukset lisäävät hiuksiin rakennetta ja tekstuuria.

KEVIN.MURPHY FRESH.HAIR on kuivashampoo, joka lisää tuuheutta poistaen samalla rasvaisuutta hiusksista.

Tutustu tuotteeseen

PROTECT – vihertävät pakkaukset suojaavat hiuksia lämpökäsittelyn aiheuttamilta vaurioilta.

KEVIN.MURPHY HEATED.DEFENSE on lämpösuojavaahto ehkäisee kuumien muotoilulaitteiden aiheuttamilta vaurioilta. Tarjoaa lämpösuojan jopa 232 °C asteeseen.

Tutustu tuotteeseen

 

DETOX – metsänvihreät ja ruskeat pakkauksetovat päänahan syväpuhdistamiseen ja terveyden ylläpitoon.

KEVIN.MURPHY MAXI.WASHon syväpuhdistava ja hellävaraisesti kuoriva shampoo.

Tutustu tuotteeseen

STYLE/CONTROL – Maanläheisten värisävyjen koristamat pakkauksetmuotoilevat ja kontrolloivat hiustyylejä.

KEVIN.MURPHY BEDROOM.HAIR on kevyt ja joustavan pidon jättävä muotoilu- ja viimeistelysuihke. Pehmeää rakennetta tuova suihke jättää hiukset kiiltäviksi, joustaviksi ja luonnollisen liikkuviksi.

Tutustu tuotteeseen

Hyödynnä tutustumistarjous!

Kaikki KEVIN.MURPHY tuotteet nyt -15%! Ale voimassa 11.3.2022 asti.

HYÖDYNNÄ TARJOUS


Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.