Diego Dalla Palma Milano -meikkituotteet ovat rantautuneet Kampaamotuotteille - Tutustumistarjous –15 %!

Julkaistu: 22.04.2022
Diego Dalla Palma Milano -meikkituotteet ovat rantautuneet Kampaamotuotteille - Tutustumistarjous –15 %!

Kampaamotuotteiden verkkokauppaan on saapunut Diego Dalla Palma Milano -kosmetiikkasarjan meikkituotteita. Tarjoamme 15 % tutustumistarjouksen meikkivalikoimastamme! Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun asti. Saat alennuksen koodilla DDPMILANO.

Ammattitason meikeillä luot huolitellun arkimeikin sekä näyttävän iltameikin. Diego Dalla Palma Milanon meikit sisältävät runsaasti pigmenttiä ja ovat kestävyydeltään huippuluokkaa. Helppokäyttöiset tuotteet ovat koostumukseltaan miellyttävän pehmeitä. Väripaletit koostuvat trendikkäistä värisävyistä.

Monipuolinen valikoima sisältää kaikki tarvittavat meikkituotteet kasvojen iholle, silmille ja huulille. Suurin osa tuotteista on vegaanisia.

Valikoimassamme on Diego Dalla Palma Milanon:

  • Meikkivoiteita
  • Peitevoiteita
  • Puutereita
  • Poskipunia
  • Luomivärejä
  • Ripsivärejä
  • Kulmavärejä
  • Huulipunia ja -kiiltoja
  • Meikkisiveltimiä

KATSO KOKO VALIKOIMA

Valikoituja tuote-esimerkkejä

Diego Dalla Palma Milano Refill Palette -luomiväripaletti, hinta 15,50 €

Tähän luomiväripalettiin voit yhdistellä Diego Dalla Palman yksittäisiä luomivärinappeja ja luoda oman väriyhdistelmän! Luomivärinapeissa on magneettipohja, jolla voit vaihdella eri sävyjä palettiin ja täyttää paletin aina uudella väriyhdistelmällä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Diego Dalla Palma Milano My Toy Boy Mascara Extra Volume-ripsiväri, hinta 38,30 €

Tehokas ripsiväri tuo maksimaalista volyymia ja pituutta ripsiisi. Pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsissä jopa 24 tuntia tahriintumatta. Ravinteikas koostumus stimuloi luonnollisesti ripsien luonnollista kasvua. 30 päivässä ripset kasvavat pidemmiksi, runsaammiksi ja vahvemmiksi.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Diego Dalla Palma Milano Nudissimo Glow Foundation -meikkivoide, hinta 43,20 €

Kosteuttava meikkivoide sopii täydellisesti kesään! Heleän ja raikkaan meikkipohjan luova tuote on puolipeittävä, joka tasoittaa ihoa hellävaraisesti.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Diego Dalla Palma Milano The Lipstick -huulipuna, hinta 28,80 €

Huulipunia ihanissa vintage-sävyissä! Tasaisen ja kiiltävän pinnan jättävä huulipuna kosteuttaa ja pehmentää huulia. Täydellisesti peittävä tuote.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.