Näin valitset oikean partaöljyn - Lue vinkit!

Julkaistu: 20.09.2022
Näin valitset oikean partaöljyn - Lue vinkit!

Oletko ponnistellut löytääksesi parrallesi sopivaa partaöljyä? Nõberu of Swedenin partaöljyistä löydät varmasti sinun parrallesi sopivan vaihtoehdon. Anna meidän auttaa sinua!

Heavy Beard Oil

Vahva partaöljymme on saatavana kahdella tuoksulla, Tobacco Vanilla ja Black Oak. Molemmat ovat hoitavia öljyjä, jotka sopivat karhealle ja tuuhealle parralle.

Partaöljy kosteuttaa ja suojaa partaa sekä parranalusihoa, helpottaen kutinaa ja ihoärsytystä. Ainesosina ovat miellyttävä sekoitus argan-, ohdake- ja jojobaöljyä.

Noberu of Sweden Heavy Beard Oil

Koska partaöljy on niin hoitavaa, sen imeytyminen kestää hieman pidempään. Siksi se on hyvä valinta kylmille talvipäiville tai kun parta ja iho tuntuvat kuivilta. Partaöljyn voi levittää ennen nukkumaan menoa ja parran pesun tai suihkun jälkeen.

Partaöljymme ovat kylmäpuristettuja, jolloin kaikki partaöljyn hyödylliset ominaisuudet ovat säilyneet. Kullankeltainen sävy on merkki siitä, ettei partaöljyämme ei jalosteta.

Tobacco Vanillan syvän mausteinen tuoksu on yhdistelmä tonka papua, vaniljaa, kaakaota ja tupakan lehtiä.
Black Oak on sensuelli yhdistelmä tupakkaa, tammea, nahkaa, santelipuuta ja seetriä.

TUTUSTU & OSTA

Feather Beard Oil

Kevyt partaöljymme on vahvaa partaöljyä kevyempää ja ohuempaa, joka imeytyy nopeasti jättämättä partaa tai ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Se kosteuttaa ja suojaa partaa sekä parranalusihoa ehkäisemällä kutinaa, joka on parran yleisin ongelma.

Noberu of Sweden Feather Beard Oil

Partaöljy sisältää ohdakkeen- ja auringonkukkaöljyn sekoituksen, joka imeytyy nopeasti jättämättä partaa ja ihoa rasvaiseksi. Se sopii käytettäväksi, kun tarvitset nopeasti fiksausta ennen töihin lähtöä tai treffejä. Kevyt partaöljy jättää miellyttävän tunteen partaan.

Tuoksuvaihtoehtoja ovat Sandalwood ja Amber-Lime. Sandalwood on ylellinen yhdistelmä santelipuun, nahan ja myskin sävyjä. Amber-Lime on raikas sekoitus limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

TUTUSTU & OSTA
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.