Uudet lahjapakkaukset saapuivat Kampaamotuotteiden verkkokauppaan

Julkaistu: 24.10.2022
Uudet lahjapakkaukset saapuivat Kampaamotuotteiden verkkokauppaan

Kaipaatko hyviä lahjaideoita? Verkkokauppaamme on saapunut laadukkaita ja ylellisiä lahjapakkauksia Diego Dalla Palma Milanolta, Diego Dalla Palma Professionalilta ja KEVIN.MURPHY:ltä. Lahjapakkaukset sisältävät suosituimpia kauneudenhoitotuotteita hiusten- ja ihonhoitoon.

Tutustu alla tarkemmin lahjapakkauksiin ja tilaa läheisellesi laatulahja!

Diego Dalla Palma Milano Icon Time Kit -lahjapakkaus

Lahjapakkaus sisältää Icon Time -tuotelinjan tuotteita ja kauniin meikkipussin.

24-hour Skin Renewal Anti-Age Cream-kasvovoide on ihoa syvältä uudistava ja kosteuttava anti-age-voide. Jos sinulla on kuiva iho, kärsit pigmenttihäiriöistä tai ihollasi on juonteita, tämä kasvovoide sopii sinulle.

Correcting Eye Cream-silmänympärysvoide sisältää oranssia väriä korjaavia pigmenttejä ja timanttihiukkasia, jotka häivyttävät tummia silmänalusia. Voide parantaa mikroverenkiertoa sekä tasoittaa ja pehmittää silmäympärysihoa.

Tutustu tuotteeseen

Diego Dalla Palma Professional Fillift Kit -lahjapakkaus

Lahjapakkaus sisältää Fillift-tuotelinjan tuotteita ja kauniin meikkipussin.

Fillift 24h Remodelling Lifting Effect Cream-kasvovoide muotoilee kasvojen piirteitä. Voide palauttaa täyteläisyyden alueille, joista volyymi on kadonnut ikääntyessä. Tasoittaa ja häivyttää ilmejuonteita.

Fillift Smoothing Eye And Lip Contour Cream -silmän- ja huultenympärysvoide ehkäisee silmäluomien veltostumista, ilmejuonteita ja pystyjuonteita huulten ympärillä. Aktiiviaineet vahvistavat kollageenin muodostumista ihonalaisen dermiksen eri tasoissa.

Tutustu tuotteeseen

Diego Dalla Palma Milano Time Control Kit -lahjapakkaus

Kaunis lahjapakkaus sisältää Time Control -tuotelinjan tuotteita.

Time Control Absolute Anti Age Cream on kiinteyttävä kasvovoide stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihon rakennetta. Voide vähentää ja tasoittaa merkittävästi syvimpiäkin juonteita, kutennenälabiaalien näkyvyyttä.

Time Control Absolute Anti Age -silmän- ja huultenympärysvoide kiinteyttää ja elvyttää herkkää silmän- ja huultenympärysihoa. Oranssin väriset kromikorjauspigmentit häivyttävät tummia silmänalusia ja luo heti kirkkaamman ja tasaisemman silmänympärysihon.

Tutustu tuotteeseen

 

Diego Dalla Palma Milano Gold Infusion -lahjapakkaus

Kaunis lahjapakkaus sisältää Gold Infusion -tuotelinjan tuotteita.

Gold Infusion Youth Cream -anti-age-voide heleyttää ja ravitsee ihoa hoitaen ikääntymisen merkkejä.Voide uudistaa ihon rakennetta ja vähentää tehokkaasti juonteita, elastisuuden menetystä sekä kosteusköyhyyttä.

Gold Infusion Youth Potion-öljyseerumi uudistaa ihoa ja tekee siitä tasaisen, raikkaan ja heleän. Tehokas koostumus uudelleenrakentaa ihoa sisältä päin sekä antaa elinvoimaa ja kiinteyttä iholle.

Tutustu tuotteeseen

Diego Dalla Palma Milano MyToyBoy Eyes Kit -lahjapakkaus

Meikkaajalle sopiva lahjapakkaus sisältää näyttävän silmämeikin tekoon ripsivärin ja silmänrajauskynän.

My Toy Boy Mascara Extra Volume-ripsiväri lisää ripsiin maksimaalista volyymiä ja pituutta. Ravinteikas koostumus stimuloi luonnollisesti ripsien luonnollista kasvua. 30 päivässä ripset kasvavat pidemmiksi, runsaammiksi ja vahvemmiksi.

Eye Pencil -silmänrajauskynä on keskipehmeä tuote, joka on koostumukseltaan miellyttävä käyttää ja se jättää tarkan piirtojäljen. Sävy 01 musta.

Tutustu tuotteeseen

 

Diego Dalla Palma Milano MyHappyToy Eyes kit -lahjapakkaus

Meikkaajan lahjapakkaus, Diego Dalla Palma Milano MyHappyToy Eyes Kit sisältää My Happy Toy -ripsivärin ja Eye Pencil -silmänrajauskynän.

MyHappyToy on tuuheuttava ripsiväri, joka tehostaa ripsien kasvua. 5D-vaikutteinen maskara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ilman paakkuja. Intensiivinen musta väri luo syvän katseen.

Koostumus sisältää 2% SUPERLASH CPX-ainesosaa, sekä silmille turvallisen yhdistelmän Biotinoyl-GHK:ta ja Pantenolia. Nämä stimuloivat keratinosyyttien pitkäikäisyyttä ja vahvistavat ripsien kiinnittymistä karvatuppeen. Ripsiväri vahvistaa ja korvaa vaurioituneita ripsiä ehkäisten ennenaikaiselta putoamiselta ja katkeilulta.

Eye Pencil -silmänrajauskynällä luot syvyyttä katseeseen. Keskipehmeää silmänrajauskynää käytetään silmien sisä- ja ulkorajaukseen. Eye Pencil -silmänrajauskynää on miellyttävä käyttää ja se jättää tarkan jäljen. Rajausta on helppo pehmentää siveltimellä. Täyteläinen väri ei kulu pois päivän aikana, vaan pysyy paikoillaan pitkään. Sävy 01 musta.

Tutustu tuotteeseen

 

KEVIN.MURPHY Velvet Fix Me Up Repair -lahjapakkaus

Trendikäs lahjapakkaus sisältää hiusta korjaavia hoitotuotteita.

REPAIR-ME.WASH-shampoo on hiuksia korjaava ja jälleenrakentava. Shampoo kosteuttaa ja ravitsee kuivia ja käsiteltyjä hiuksia.

REPAIR-ME.RINSE-hoitoainevahvistaa hiuksia ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Hiuksista tulee pehmeät ja helpommin käsiteltävät.

YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER -kuivahoitoainesuihkeelvyttää ja kosteuttaa tehokkaasti hiuksia.

Tutustu tuotteeseen

 

KEVIN.MURPHY Yours Everlasting Colour -lahjapakkaus

Trendikäs lahjapakkaus sisältää tuotteita värjättyjen hiusten hoitoon.

EVERLASTING.COLOUR WASH -värinsuojashampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja sulkee hiuksen pintakerroksen, jolloin hiusväri kestä kauniina pidempään.

EVERLASTING.COLOUR RINSE -hoitoaine ehkäisee hiusvärin haalistumisen ja parantaa hiusten kosteustasapainoa.

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN-hoitosuihke suojaa hiusväriä, sekä korjaa ja hiuksia sisältäpäin tehden niistä vahvat.

Tutustu tuotteeseen

KEVIN.MURPHY The Way Young Lovers Doo Hydrate -lahjapakkaus

Trendikäs lahjapakkaus sisältää hiusta kosteuttavia hoitotuotteita.

HYDRATE-ME.WASH-shampoo lukitsee kosteuden hiuksen sisälle ja hoitaa C-, A- ja E-vitamiinillaan.

HYDRATE.ME.RINSE-hoitoaine sisältää omega-6 -rasvahappoja, jotka ravitsevat hiusta. Tuote syväkosteuttaa ja helpottaa hiusten kammattavuutta.

YOUNG.AGAIN-hoitoöljy suojaa hiuksia kuumuudelta, ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuttaa.

Tutustu tuotteeseen
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.